کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: آیا موفق شده اید حامی مالی (اسپانسر) برای پروسه مهاجرت از طریق DV Lottery فراهم کنید؟
بله
31.03%
36 31.03%
خیر
68.97%
80 68.97%
مجموع 116 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آیا حامی مالی (اسپانسر) دارید؟
[/size]
من با غریبه و آشنا مذاکره و .. کردم ولی یه جوری می پیچونن ...چون هرکی به فکر درجه 1 خودشه... نه ما که اشنای دور هستیم. در ضمن اکثرا (5 مورد تا به امروز) از وقت خودشون برای این کار دشوار اداری نمی زنن (یکی شون رک و پوست کنده و عالی این رو به زبان آورد ...و من از صراحت کلامش عشق کردم و بی تعارف هم گفت) از درد سر فرار می کنن ...خب زندگی سخته خب

ولی یکی شون گفت :که آدرس و تلفنم رو می دم برای گرین کارت ارسالی و منم بسیار تشکر و استقبال کردم ...همین هم غنیمته....Big Grin

[D[size=medium

سلام بر عزیزان و مدیران
این تاپیک رو می خوام که مدیران تو صفحه اصلی سایت "های لایت " کرده که همه اعضاء مطلع بوده و مشارکت کنند. این پروسه می تونه برای ما کار انجام بده یا نه .....
ولی باید قبول کنیم که سنگ بنایی جالب برای آیندگان 2012 به بعد خواهیم گذاشت ....
اگر حق گفتمSmile[/size] بهم بگید...
[/size]
Smile
سلام بر عزیزان و مدیران
این تاپیک رو می خوام که مدیران تو صفحه اصلی سایت "های لایت " کرده که همه اعضاء مطلع بوده و مشارکت کنند. این پروسه می تونه برای ما کار انجام بده یا نه .....
ولی باید قبول کنیم که سنگ بنایی جالب برای آیندگان 2012 به بعد خواهیم گذاشت ....
اگر حق گفتم
بهم بگید...
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: hpsarvari

پیام‌های این موضوع
آیا حامی مالی (اسپانسر) دارید؟ - توسط User - 2010-07-20 ساعت 23:42
RE: آیا حامی مالی (اسپانسر) دارید؟ - توسط maxsupermax - 2010-07-21 ساعت 23:35

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان