2015-08-03 ساعت 10:39
(2015-08-03 ساعت 07:49)mrb نوشته:(2015-08-02 ساعت 23:13)hosseinkht نوشته:دوست عزیز(2015-08-02 ساعت 16:36)dream.land نوشته:(2015-07-31 ساعت 00:27)شاپرک نوشته:(2015-07-29 ساعت 20:17)dream.land نوشته: دوست عزیز به جز اون ۲ تا کاور شیت دیگه هم هست که بعد از پرداختتون وقتی روی گزینه ی Paid یا In Process بزنید و وقتی به صفحه ی بعد رفتید اول روی 120 دلار کلیک کنید و به پایین صفحه بروید و گزینه ی Print Document Cover Shit رو بزنید و save کنید و بعد روی گزینه ی 325$ بزنید و همون کار قبلی رو تکرار کنید
دوست عزیز منم در حال ارسال مدارک هستم و مدارکم رو آماده کردم. یک کاور شیت که همانطور که گفتید خودشون ایمیل کردند و باید مدارک رو داخلش تیک بزنیم. یکی هم رسید پرداخت ۱۲۰ دلار هست. خب حالا سوال من اینه که رسید پرداخت ۳۲۵ دلار کاور شیت چه مدارکی هست؟ آیا باید هر دو رسید پرداخت رو با هم یک جا با همون کاور شیت اصلی و مدارک بفرستیم؟؟
یا در دو پاکت جداگانه؟
دوست عزیز همه مدارک رو باید در یک پاکت همزمان ارسال نمایید و تمامیه کاور شیت ها رو هم رو مدارکتون بگذارید
سلام
خيلي ممنون از راهنمايي هاتون.
شما مي فرماييد كه تمام مدارك بايد در يك پاكت همزمان ارسال بشند. حالا سوال من اينه كه آيا اين مدارك را بايد بفرستيم آمريكا و از اونجا توسط اسپانسرمون يا يه نفر ديگه به NVC ارسال بشه يا اينكه اسپانسرمون مدرك Affidavit of Support و ساير مداركش را براي ما در ايران بفرسته و بعد ما بهمراه مدارك خودمون براي NVC ارسال كنيم؟
با سلام
من مدارک درخواستی را برای اسپانسر فرستادم و ایشان هم مدارک لازم را که باید به NVC می فرستاد یکجا پست کرد و دو روز بعد بدستشان رسید .
سلام
ممنون از پاسختون
آیا این مدارک الزاما باید از U. S به اداره NVC ارسال بشن یا اگر از ایران ارسال بشن هم قابل قبوله؟