2015-08-04 ساعت 17:01
ممنون mehdym ، من یه سوالی درباره مذهبی بودن مردم شیکاگو تو این صفحه پرسیدم ، می تونم خواهش کنم رفتار وبرخورد مردم شیکاگو : مغازه ها ، کارفرماها ، همسایه ها رو شما توضیح بدید ؟ سپاس
[/quote]
سلام
در آمریکا تقریبا در همه شهر ها افراد مذهبی و اهل کلیسا زیاد هستند اما مذهبی به مفهوم متعصب در شیکاگو کم ممکن است پیدا شود. متعصب ترین ایالت های آمریکا به لحاط مذهبی و همچنین قومی ایالت هایی هستند که در انتخابات کامل به جمهوریخواهان رای می دهند مانند آریزونا - ارکانزاس - جورجیا - اکلاهاما و تگزاس.
در شیکاگو اونقدر تنوع قومی زیاد هست که عملا هویت جدیدی از همه قومیت ها شکل گرفته. مثلا در همین ساختمان که بنده هستم ایرانی و عراقی و هندی و چینی و فرانسوی و آمریکایی کنار هم هست. بچه هایشان هم با هم در یک مدرسه بدون مشکل با هم بزرگ می شوند.
دیگر اینکه شیکاگو مثل تهران- شبانه روزی زنده و شلوغ است.
از معدود شهرهای آمریکاست که بدون ماشین هم می توانید زندگی کنید- چون هم متروی کامل و هم سیستم اتوبوس کاملی دارد. اگر هم اهل دوچرخه باشید شیکاگو یکی از بهترین هاست.
در مورد سرما - اشتباه گفتید اینجا در زمستان سرما به -۳۵ هم می رسد و معروف است که در زمستان شیکاگو همه می خواهند شهرشان را عوض کنند و در تابستان دوباره عاشقش می شوند و باز هم می مانند.
در مورد امنیت هم مثل اکثر شهرهای آمریکا - هم مناطق امن و هم مناطق نا امن دارد ولی مناطق شمالی و شرقی شهر کاملا امن است.
شیکاگو به دلیل تعداد کم ایرانی جامعه ایرانی متمرکزی ندارد و آن تعداد محدود هم معمولا نسل جدید مهاجران و دانشجویان هستند.
در مجموع برای کسانی که زندگی در شهرهای بزرگ و پر جنب و جوش رو دوست دارند به نظرم شیکاگو یکی از بهترین گزینه هاست.
[/quote]
بسیار ممنونم Mehdym
من این لینک رو از زمستون شیکاگو دیدم ..خیلی سرده
واقعا این فوریه 2015 هست ؟
https://www.youtube.com/watch?v=kxLxztT2leg