کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-08-04 ساعت 19:02)boshra نوشته:  لطفا اگر ایراد تایپ می‌بینید اصلاح کنین من از بهنویس استفاده کردم.

خواستم یه تاپیک جدا بزنم برای موضوع کردیت کارت. چون چیزی هست که همه راجع بهش میخوان بدونن و برای زندگی‌ در آمریکا بسیار موضوع مهمی‌ هست از خرید ماشین گرفته تا خونه و لوازم خونه.

قبلش هم بگم که رو چه اساسی‌ دارم حرف میزنم که دوستان بدونن حرفم رو اساس هست نه از سر اطلاعات جزئی و غیر. من در یکی‌ از شرکت‌های خودروسازی آمریکا در بخش ریسک منیجمنت و در قسمت طراحی کردیت کارت کار می‌کنم.

بنابرین تمامی‌ کردیت اسکور‌ها و اطلاعات مردم زیر دست ماست و کاملا میدونم که چطور کردیت شما طراحی می‌شه و چطور به شما یه نرخ سود رو اعلام می‌کنن.

درباره جزییات نمیتونم حرف بزنم اما فقط براتون نکات مهمی‌ که باعث می‌شه کردیتتون بره بالا رو میگم.

۱- حتماً بیل‌هاتون از جمله آب‌و برقو تلفنو اجاره رو به موقع پرداخت کنین. چون حتا یه روز تاخیر خیلی‌ تاثیر داره.

۲- حتما یک عدد کردیت کارت داشته باشید و به طور مرتب ازش استفاده کنین و اجازه بدید که آخر ماه پی اف کنین. تعداد زیاد کردیت کارت هم خودش خطرناکه. معمولا بین ۱ تا ۵ تا خوب. همه چیز از جمله کردیت کاردهای فروشگاها هم شامل می‌شه.

۳- فاصله زمانی‌ هر کردیت ران کردنتون حداقل ۶ ماه باشه. یعنی‌ هرجا میرین ماشین بخرین خوشتون اومد نگید کردیت ران کنن. اول مطمئن بشید بعد.

۴- بالانس کردیت کاردهاتون رو حدااکثر 20 درصد بگذارید نه بیشتر.

۵-حتما یک وام در هیستوری داشته باشید حتا اگر وام دانشجوی باشه.

۶-حتما سعی‌ کنین از ۳ تا شرکت: اکویفکس، ترنسیونیون، اکسپرین کردیت هیستوری سالتون رو چک کنین. به طور مثال من برام تو اکویفکس هیچی‌ رد نمی‌شد و وقتی‌ خواستم ماشین بخرم فهمیدم اون کمپانی فقط با اکویفکس کار می‌کنه و من هیچ کردیتی پیششون ندارم.

فعلا این به ذهنم میاد. بدن شاید کاملترش کنم.
دوست عزیر از اطلاعات مفیدتون جدا سپاسگذارم اگر ممکنه کمی راجع به این اصطلاحاتی که در متنتون هست و من متوجه نمیشم توضیح بدید. یا اینکه باقی دوستان مطلع توضیح بدند. مثلا " پی آف" کردن- "کردیت ران کردن" " بالانس کردیت کارت" " اکسپرین کردیت هیستوری"
ممنون و سپاسگزار.
CR1
تشکر کنندگان: ریحانا ، shahin61 ، Mahboy ، sh_mm10 ، Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Haghighat - 2015-08-05 ساعت 18:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان