کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-08-06 ساعت 09:40)Adriann نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 00:19)HTQ نوشته:  درود.ما باید تا 20 سپتامبر یک سفر به ایالات متحده داشته باشیم.ما قصد داریم به مدت یک ماه اقامت داشته باشیم تا کارهای اولیه رو انجام بدیم و بعد یکی دو ماه بعد مجددا برای اقامت طولانی برگردیم.طبیعتا متوجه شدید که کسی که بتونه ما رو در بدو ورود به آمریکا راهنمایی و کمک کنه نداریم.تا این لحظه طبق بررسی های اولیه کالیفرنیا، بوستون یا شیکاگو رو در نظر داریم.البته هر کدوم از انتخاب های ما کاملا با همدیگه فرق داره.به قول یکی از دوستان، آمریکا مثل یه قاره می مونه که هر ایالت با ایالت دیگه تفاوت هایی مثل دو تا کشور رو دارن.طی این مدت از طریق سایت airbnb گزینه های زیادی رو بررسی کردیم.ولی به این نتیجه رسیدیم که انتخاب جا برای ما که آشنایی با محیط و لمس واقعیت های هر منطقه نداریم ان هم به صورت مجازی و از ایران کمی غیر منطقی است.دوستان در برخی پست ها، متل ها یا هتل ها را برای بررسی بیشتر محیط پیشنهاد دادن اما وقتی در بوکینگ جستجو کردم گزینه های موجود فوق العاده گران و قابل قیاس با قیمت های موجود در air bnb برای یک استودیو نیستن.خب طبیعتا کمی گیج شدم.دوست دارم دوستانی که تجربه مشابه من رو داشتن راهنمایی کنن بنده رو.ما یه زوج هستیم.رشته من عمران هست و البته چندین سال هست که در زمینه تبلیغات عالیت دارم.وضع اقتصادی ما هم متوسطه.خانمم تسلط کامل به زبان داره و من هم در حال بهبود زبانم هستم.ممنون

سلام
یک سوال دارم. چرا می خواین بیان و برگردین؟ شما وقتی وارد می شین بهتره زندگیتون را شروع کنید و برگشتن دوباره فقط هزینه و وقتتون را تلف می کنه. تو مدتی که موقت اینجا هستید هیچ کار مفیدی نخواهید رسید. تنها تفاوتش در اینه که اسباب و اساسیه باهاتون نیست و راحتتر می تونید جابجا بشید که اونهم مشکلات دیگه داره
شما هیچ دوست یا آشنایی که اول تو ورود شما را ساپورت کنه ندارین؟ ما کالیفرنیا هستیم و بنظر من برای زندگی اول تو آمریکا جای مناسبی است.
اگر تصمیم به اومدن اینجا داشتید من برای متل یا هتل می تونم راهنماییتون کنم. البته بهتره که یکنفر براتون یک جای اولیه ( اجاره کوتاه مدت) بگیره. بعد شما بگردین و آپارتمان یا خونه اصلی را پیدا کنید. برای همین اگه بخاهید برگردید تمام اون قسمت اول تلف خواهد شد.

سپاس از شما.به دلیل پایان نامه همسرم ناچار به برگشتن هستیم تا ایشون روند دفاع از پایان نامه رو طی کنن و بعد برگردیم.ممنون میشم در خصوص اقامت یک ماهه در هتل یا متل راهنمایی بفرمایید.ما یک دوست در سانفرانسیسکو داریم ولی گویا کمکی از دستشون برای ما ساخته نیست.ما می تونیم از ایران هم از طریق air bnb رزرو کنیم فضا رو ولی واقعا دیدی نسبت به مناطقی که در این سایت معرفی شده نداریم.
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، lotttery2015 ، Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط HTQ - 2015-08-06 ساعت 10:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان