2015-08-06 ساعت 18:46
(2015-08-06 ساعت 17:52)Alisalimi نوشته:(2015-08-06 ساعت 15:54)Sam-90 نوشته:(2015-08-05 ساعت 22:56)Alisalimi نوشته: سلامي دوباره به دوستان عزيز، گفتم اطلاع بهتون بدم كه بعد از كلي تحقيق هم توي اين سايت و هم سايت هاي ديگر، خيلي ها ميگن ptt با نام yenisehir شنبه ها هم باز هست كه البته سايت خود تركيه نوشته تعطيل به هر حال من تغيير دادم به همين ptt و گفتم شما عزيزان هم مطلع باشيد شايد بكارتون بياد
مبارك باشه دوست عزيز، من اتفاقي به اين تاپيك سر زدم دوست داشتم تجربه اي كه تو اين زمينه داشتم را با شما در ميون بزارم:
من هم شنيده بودم يكي از پست هاي انكارا شنبه ها هم بازه براي همين ( ان موقع وكيل هم داشتم) تغيير دادم به اين پست، هر روز هر روز به اميد دريافت پاس سر ميزم اما تا دو هفته خبري نبود بلاخره بوسيله وكيل با سفارت تماس گرفتيم گفتن فرستادن به ptt قبلي، من چند نفر با اين شرايط ديدم، خواستم بگم اگه ديديد پاس دير كرد يه سر ويا زنگي به محل پست قبلي بزنيد.
مچكرم
ممنون بابت راهنماييتون دوست عزيز يك سوال فقط شما در چه مرحلي اي و كي پستتون رو عوض كرديد؟ من تو پست هاي ديگه هم ديدم كه پست شده بود ptt قبل ولي اون دوستان خيلي دير و حتي بعد از رفتن و دادن مدارك اين كار رو كرده بودن! در هر صورت ممنونم من تاييديه پست قبليمون رو هم مي برم تشكر
فقط تا اينجا به ياد دارم كه كپي از تاييديه ptt را حضوري بهشون تحويل دادم.