2015-08-07 ساعت 07:03
(2015-08-06 ساعت 09:49)Serah نوشته:(2015-07-17 ساعت 17:28)Molan13 نوشته:(2015-07-17 ساعت 03:48)rainyboy نوشته:(2015-07-17 ساعت 01:32)Molan13 نوشته: سلام، وقت بخیر
خیلی ممنون از دوستانی عزیزی (peymanmohajer، yalda91، rainyboy) که به سوالم جواب دادن. من متاسفانه فعلا نمی تونم پیغام خصوصی بدم و ازتون تشکر کنم. چیزی که من از جوابهاتون فهمیدم اینه که حداقل برای دو هفته سوئیت رزرو کنم و بهتره که خونه نزدیک دانشگاه بگیرم.
درسته دانشجوهای SMU پولدارن اما من پولدار نیستمو فاند گرفتم از دانشگاه (ماهی 1900 دلار). باید بتونم خونه ای اجاره کنم که اجارش بیشتر از 900 نباشه و مطمئنا نزدیک دانشکاه نمی تونه باشه. ایا جایی هست که هم فاصله معقول داشته باسه از دانشگاه هم محله ش بد نباشه و هم اجارش مناسب باشه؟ (هم خدارو میخوام هم خرمارو!).
موفق باشید
امیدوارم موفق باشین. خیلی دانشگاه خوبی هست. اره فکر نکنم اون سمت گیرتون بیاد. دانشگاه خودش بهتون خوابگاه نمیده؟ به نظرم میتونین فعلا یه خوابه بگیرین. خوشبختانه طرفای smu امنیت خوبه. از همین سایت rent.com میتونین حتی تا اجاره هم پیش برین. یعنی تماس بگیرین با مدیر مجتمع و ببینین برای اون تاریخ واحد دارن یا نه.
سلام
دانشگاه محدودیت خوابگاه داره. بابت این سایت rent.com هم خیلی تشکر میکنم. الان دارم تو این سایت چک میکنم موردهای به نظر مناسبی داره، ممنون.
موفق باشید
Ma khunamun ruberuye smu ,mockingbird ln jaye khubiam hast .ye khabe mahi 900
سلام
ممنون بابت راهنمایی. من هفته بعد پنج شنبه میام دالاس و دنبال خونه میگردم. به اینجا هم حتما سر میزنم. منتها اگر بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم (مثلا کجای این خیابون برم و ...).