درود.ما بعد از بررسی چند منطقه، داریم به سیاتل فکر می کنیم.البته برای یک اقامت کوتاه و در شهرهای مجاور.ما ناچار به اقامت یک ماهه هستیم چون همسرم باید از پایان نامه اش دفاع کنه.پیشتر به کالیفرنیا فکر می کردیم.ولی به نظر می رسه سیاتل هم مطابق با انتطاراتمونه.رشته من مهندسی عمرانه اما تو زمینه تبلیغات(برندینگ و توسعه برند) و روزنامه نگاری هم سوابقی دارم.زبانم در حد متوسطه.رشته خانمم میکروبیولوژیه و به زبان مسلطه.کسی رو هم در امریکا نداریم که بتونیم به عنوانcordinatorروش حساب کنیم.فقط یکی از دوستان هست که اون هم مدت کمی است که در ونکوور ساکن شده.ویزای ما تا 20 سپتامبر اکسپایر می شه.متاسفانه راهی برای رنت جا از ایران تا به حال پیدا نکردیم.حتا سایتairbnb هم در ایران ارائه خدمات نداره.مطمئنا دوستان قدیمی و با تجربه از استرس حاکم بر روزهایی که ما تجربه می کنیم اطلاع دارند.ممنون میشم راهنماییم کنید.
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای