کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام به دوستان عزیز
تو این بیست و یکی دوروزی که اومدیم خداروشکر کارها یواش یواش داره پیش میره و همه چیز راه خودش رو پیدا میکنه کارتهای سوشیالمون رسید امروز رفتیم برای آی دی کارت اقدام کردیم الحمدالله سن شوهرم همه جا به درد ما خورده برای شوهرم کارت ld seniorقرارشد صادر بشه بالای ۶۲ سال براش رایگان حساب شد از من ۲۸ دلار گرفتند ولی برای شوهرم مجانی شد گفتند دو تا سه هفته دیگه میاد دم خونه، ما چون مدیکل هم اقدام کردیم بعد از گرفتن ldمیتونیم تلفن رایگان همراه با اینترنت و تماس نامحدود در آمریکا و امکانات دیگر که من ازش سردرنیاوردم بگیریم! خدروشکر ،فکر کنم میتونه از امکانات ورزشی و تفریحی و تخفیف تو خیلی چیزها استفاده کنه، اتوبوس هم که همه ۱/۷۵سنت میدند شوهرم ۲۵سنت ،تا اتوبوس نزدیک میشه میرم دستشو میگیرم ،میگه چیه ، باز اتوبوس اومد مهربون شدی! ببین برای یک دلار چیکار میکنی! منم میگم اولا یک دلار نیست هربار رفت وآمد میشه نزدیک سه دلار دونفری ،سی روزش میکنه نود دلار ،حدود سیصدهزارتومن صرفه جویی، میگه اقلا یک آبجو بخر ،بخورم ،میگم هروقت کار پیدا کردم باشه فعلا هفته ای یکی یا دوتا سهمیه داری? خلاصه برای ما شاید شرایط به سختی شما جوونا نباشه، ولی خوب هنوز دنبال کارم انشاالله اگر یک کارهم پیدا کنم اوضاع خوبترهم میشه،به امید موفقیت دوستان ،یک موضوع دیگه که جالب بود یادم رفت بگم اینه که تو اداره dmvفرم درخواست ld را که پر میکردیم،یک سوال بود که متوجه نمیشدم منظورش چیه، پرسیدم چی میشه؟ دیدم هی دل و روده خودشو نشون میده! فکرکردم میگه مریضی چیزی ندارید؟ آخرسر گرفتم فرمو نگاه کردم دیدم منظورش اینه که بعد از مرگ حاضرید اعضای بدنتون را اهدا کنید?منم گفتم OK if i weel be here ,I agree (گفتم اگه اینجا بودم، باشه? خلاصه ....سر که نه در راه عزیزان بود... بار گرانیست کشیدن به دوش
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط behjat - 2015-08-08 ساعت 07:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان