کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان عزیز
اینجا هنوز دنبال کار و کارهای اولیمون هستم هرروز که بانک میرم یا سوشیال سکیوریتی میریم دوروز بعدش چندتا نامه میاد دم در که توضیح میده که چکار براتون انجام شده و آیا راضی بودید و کلی چیزهای دیگه، تا حالا تو عمرم انقدر نامه برام نیامده بود دیروز از اداره سوشیال ازم خواستند پرینت موجودیمو از بانک ولز فارگو براشون ببرم وقتی رفتم بانک گفتند باید تا آخر ماه اوت صبر کنی تا گردش مالی بهت بدیم با کلی اصرار و تلفنی با مترجم فارسی صحبت کردن تازه یه نامه دادند که اسمم و بالانس حسابم رو نوشته بودند و باز گفتند باید آخر ماه بیای خلاصه دیدم همون بانک صادرات خودمون دمش گرم هروقت گردش مالیمیخواستی آنی تا هفت روز قبل رو میدادند، پشیمان شدم چرا بانکی که کارمند ایرانی داره نرفتم ،امروزهم فرمهایی اومده از بانک که مربوط به مالیاته و سردر نیاوردم باید ببرم بانک ببینم چی میگه، . کارهم کلی رستوران اپلای حضوری و اینترنتی کردم خبری نیست میخوام مدارک ترجمه شدمو ببرم چند تا دفتر کاریابی ببینم اونا کاری برام پیدا میکنند یا نه ... توکل به خدا.....ٔ ادامه دارد
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط behjat - 2015-08-13 ساعت 02:29

کاربران در حال بازدید این موضوع: