کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-08-14 ساعت 00:30)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 20:39)mohsen323 نوشته:  سلام دوستان
یه سوال داشتم . من ویزا گرفتم و برای پرداخت 165 دلار اکانت هم درست کردم . همین امروز درست کردم ولی وقتی میخوام 165 دلار رو پرداخت کنم با پیغام اینکه A-NUMBER و یا اینکه DOS NUMBER درست نیست مواجه میشم. خواستم ببینم شما تا بحال با این مشکل مواجه شدید. لطفا راهنمایی کنید. من که ویزا رو از سفارت گرفتم پس چرا باید مشکل داشته باشه. شاید هم باید اول وارد بشم بعد فعال سازی انجام بشه؟ خلاصه افسردگی گرفتم لطفا راهنمایی کنید. ممنون

محسن جان نگران نباش. اولا چند روز از گرفتن ویزات میگذره؟ که این خودش مهمه. ثانیآ شماره رو بدون 0 وارد کن. باز هم نشد نگران نباش و اینجا مطرح کن تا حد امکان کمک خواهیم کرد.
در ضمن پرداخت 165 دلار ربطی به ورود نداره.میتونی قبل یا بعداز ورود پرداخت کنی که پیشنهاد میکنم قبل از ورود باشه تا صدور گرین کارت به محض ورودت استارت بخوره. موفق باشی
سلام، اول اينكه case number رو بدون ٠١يا ٠٢ آخرش بزنيد، دوم براي a number قبل از شماره انقدر صفر بذارين تا بشه ٩ رقم ويك A هم به اولش اضافه كنيد. مثلاً اگر a نامبر شما 76543289 هست اينجوري وارد كنين، A076543289
تشکر کنندگان: sh_mm10 ، Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Hagh81-2 - 2015-08-14 ساعت 01:13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان