کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-08-13 ساعت 11:15)قصه گو نوشته:  من به همسرم همش اينو مي گم كه بيست ، بيست و پنج سال تو كار كردي ، حالا من يه دو سه سالي كار مي كنم،، غصه نداره كه! هر كسي رو ميشناسم زن و شوهر با هم كار مي كردند، ولي من خونه دار بودم ، حالا موقعيتي پيش اومده من كار بيرون انجام بدم و تو به كارهاي خونه برسي، اصلن هم ناراحت نباش، من راضي ام!!!!! و ظاهرا با اين حرفا آروم ميشه ولي ميدونم كه در درونش غوغايي بر پاست.
مرداي عزيز ايروني يكم تعصب رو كنار بذاريد، اينجا فرقي نمي كنه كه اول كي سر كار بره. به اميد خدا موقعيت هاي شغلي خوب بهتون رو مياره و از اين وضعيت بلاتكليفي رها ميشيد. فقط كمي صبر و تحمل و اينكه خوش اخلاقي يادتون نره!! من يكي كه بابت همراهي همسرم ، سپاس گزارم. ميدونم چقدر براش سخته ولي تحمل مي كنه.

ولي واقعا كاغد بازي ها و نامه پراكني ها اينجا اينقدر زياده كه فقط يكيو مي خواد واسه خودش!

ما كه آقامون ميگن خدا كنه تو كار پيدا كنى من به أمور منزل و بچه برسم Big Grin
جالبه ما هردو شاغل بوديم و هركدوم خدا خدا ميكنيم اون يكى كار پيدا كنه و خودمون استراحت Wink
بماند كه فعلا هردو كيلو كيلو اپليكيشن پر كرديم و در انتظار خبر كارفرماى محترم بر دل هم سماق ميمكيم Big Grin
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: behjat ، قصه گو ، M.d ، sarasara1 ، hilda60 ، بابراس ، Memolk ، jupiterx ، Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط laleht - 2015-08-14 ساعت 01:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: