کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
من و همسرم پنجشنبه رفتيم انستيتو پاستور تجريش.اونجايه خانم دكتر بسيار با حوصله مارو راهنمايي كرد.من واكسن هپاتيت رو 10 سال پيش زده بودم كه با توجه به نتيجه ازمايشم بايد دوباره ميزدم.بنابراين من هپاتيت +ام ام ار+ديفتيري و كزاز زدم.و همسرم ام ام ار +ديفتري و كزاز ووقتي گفتيم كه گويا ديفتري و كزاز بايد 3 نوبت باشه كه اونجا دوباره واكسن نزنن گفتند همين يكبار براي كزاز كافيه ولي 1 ماه ديگه بياين براي ياداوري ام ام ار و كزاز و ديفتري رو هم براتون ميزنيم و توي كارت بين المللي براتون 3بار مهر ميزنيم(بار اول رو تاريخ 10 سال پيش ميزنيم)اينجوري مشكل حل ميشه! براي بچه هامون كارت واكسن رو ديدند وگفتند كامله بايد بديد ترجمه بشه بياريد ما براتون مهر ميزنيم و تاييد ميكنيم.در مورد ابله مرغان گفتند همه گيري معمولا فصل بهاره و ما داريم سعي ميكنيم اين واكسن رو همگاني بكنيم و قيمتش رو هم ارزونتر. چند ماه صبر كنيد ما هم گفتيم چشم.البته همه ما به جز پسر كوچكم قبلا ابله مرغان گرفتيم.واكسن مننژيت رو رفتيم هلال احمر شميرانات فرمانيه روبروي شهروند.گفتند اعتبارش 2 ساله است و 14هزار تومان هم قيمتشه كه ما با توجه به اينكه چند تا واكسن رو با هم زده بوديم و كم بودن اعتبارش ترجيح داديم بعدا بزنيم.در ضمن هزينه 5 تا واكسن شد11700 تومان.
ببخشيد اگر طولاني شد.

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط bita-p - 2010-07-24 ساعت 10:04

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان