کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-08-16 ساعت 08:37)Azer نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 08:21)nara نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 13:56)aria802 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 11:36)nara نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 19:24)korosh1472 نوشته:  سلام بچه ها ما چهارشنبه مصاحبه داریم ابوظبی من وخانومم برامون دعا کنید من بلیط هواپیما از فلای دبی گرفتم نفری 600 شد از اصفهان به سمت دبی رفت وبرگشت شب میرسیم دبی هتل ۴ستاره برا یکشب برا۳نفر گرفتیم شد 50$ ضمنا مادرم راهم باخودم بردم ضمنا بچه ها هتل از سایت booking.com بگیرید خیلی ارزونتر ازسایت berim safar.com هست تحقیق کامل البته سایت بوکینگ خیلی هتلهای خوبش آف خوردند فقط باید یک کارت اعتباری داشته باشید که من از برادرم که آمریکا هست کمک گرفتم مشخصات داد ازاینجا خودم خرید کردم ۴شب هتل تاروز فردای مصاحبه ابوظبی ۵ستاره rose hotel باصبحانه گرفتم شد سه نفر 429$ فقط یک نکته برادرم ازآمریکا میخواست هتل رزرو کنه شد 560$ که تعجب کردم بهش گفتم نه بعد مشخصات کارت را داد خودم خرید کردم که شد همون 429$ دلار فهمیدم تو آمریکا هرچی خریدی باید مالیاتشو بدید حواستون باشه یک روز بعد ازمصاحبه میریم دبی بگردیم اگه اوکی بهمون دادند وگرنه دست از پا درازتر برمیگردیم هتل دبی را بعد ازمصاحبه نگرفتم تا ببینم چی میشه چون ازسایت booking هنوز اف داره اینا را گفتم تا تواین یکسال که ازتجربه های دوستان استفاده کردیم شاید مطالب منم بدرد کسی بخوره بعد ازمصاحبه بازم مطلب میزنم ولی گفتم خدا یا هرچی قسمت باشه همون باشه اصلا استرس نداریم چون زندگی ادامه دارد ...........................................................شد شد نشد نشد..........
سلام ..اميدوارم موفق باشيد و ويزاي يه ضرب بگيريد ...منم چهارشنبه بعد مصاحبه دارم .
لطفا در مورد زمان و مكان مديكال و نتيجه اون اينجا بنويسيد. من پرواز دبي رو يكشنبه اينده صبح گرفتم كه عصر يكشنبه ساعت ۴ مديكال ابوظبي باشم .با توجه به سرچي كه تو اينترنت كردم ظاهرا سه مركز مديكال تو ابوظبي هست ... اگه اطلاعاتي در اين مورد داريد برام بنويسيسد لطفا
ما رفنیم nmc ابوظبی که دولتی هست اشتباه نرید

ممنون از راهنمايي تون... طبق راهنمايي دوستمون جناب areb 1356 توي گوگل مپ abu dhabi nmc specialy hospital را پيدا كردم ...فقط سوالم در مورد ساعت كاري عصر دوستان است.

من عصر برا معاينه رفتم البته قبلش تلفني هماهنگ کرده بودم. با اين حال خيلي علاف شدم. من ساعت ۴ عصر به اونجا رفتم و کارهاي اوليه و حتي آزمايش و راديولوژي تا ۶ عصر تمام شد ولي معاينه دکتر تا ۹ شب ما را اونجا نگه داشت. علت را پرسيدم، گفتند معاينه صبح معمولاً انجام مي شه اگه عصر اومدين اولويت با مريض هايي که از دکتر ها وقت گرفتن. دکتر بعد از اينکه همه کارهاش برا بيمارستان تمام شد، و قبل از رفتنش به خونش شما را هم معاينه مي کنه. به هر حال اگر عصر مي رين، بايد صبور باشيد.
موفق باشيد.

ممنون از راهنماييتون ...اگه تلفن رو هم داريد ممنون ميشم بديد... كه منم تلفني هماهنگ كنم .
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط nara - 2015-08-16 ساعت 09:55

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان