کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-08-16 ساعت 02:22)sara mohajer نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 19:19)amins نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 17:46)moj21 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 16:07)ajab1 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 15:15)moj21 نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسرایی

اگر کسی اطلاع دقیقی داره،ممنون میشم من رو راهنمایی کنه. من یه پسر دانشجودارم ووقتی شهریه دانشگاهها رو نگاه کردم دیدم بین شهریهin-state و out-state اختلاف زیادی وجوذاره. حالا میخواهم بدونم چه مدارکی نشاندهنده in-stateبودن ما میشه؟ ودیگه اینکه این مدارک میتوانه مربوط به من وهمسرم باشه یا باید مربوط به خود پسرم باشه؟
پیشاپیش از لطف دوستان راهنماسپاسگزارم.
ببین عموما خیلی چیز ها میتونه، اولا در 90% ایالت ها باید ۱ سال در آن ایالت باشی تا in state بشی. دانشگاه ها پرداختی های آب و برق و گواهینامه و مالیات و اجاره خانه، چیز هایی از این دست میخواهند که نشان بده شما ۱ سال تو این ایالت بودی. حالا اینکه که هر دانشگاه کدوم از این ها و چند تاش رو بخواد و یا چیز هایی غیر از اینم بخواد دیگه بر میگرده به دانشگاه و خیلی راحت میتونید از دانشگاهی که اقدام میکنید بپرسید

باسلام وسپاس ازجوابتون .ميدونم كه بايد يكسال توى ايالت موردنظر باشيم فقط مشكل ما اينه چون چند ماه اول پيش خواهرم اينها وخونه اونها هستيم ،بالطبع فيش اب وبرق...نداريم ارايه بدهيم .اميدوارم ماليات وكاركردحساب بانكى وگواهينامه رو قبول كنند .البته ما ميريم اريزونا وحتما ازدانشگاه سوال ميكنم .بازم ممنون ازجوابتون .موفق وپاينده باشيد .
از من حساب بانکی‌ و آیدی کارت کالیفرنیا را قبول کردند

سلام. در اون مدت ١سال تو كاليفرنيا بوديد؟ چون اين مداركي كه گفتيد حضور فيزيكي رو ثابت نميكنه. اگه ايرادي نداره اسم دانشگاه رو هم بگيد. ممنون

http://www.smc.edu/EnrollmentDevelopment...dency.aspx
تشکر کنندگان: sara mohajer ، Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط amins - 2015-08-16 ساعت 12:44

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان