کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-08-16 ساعت 23:59)niloo_980 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 23:19)sarasara1 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 22:34)niloo_980 نوشته:  سلام
والدین من دیروز مصاحبه داشتن و پدرم یکضرب و مامانم کلیرنس خوردن. آفیسر به مامانم گفت زود کلیر میشین. حالا من چند سوال دارم:

۱ـ من استاتوس مامانمو چک کردم امروز ولی کیس نامبرو نمیشناسه. آیا به خاطر این که تازه مصاحبه تموم شده و باید صبر کرد یا اشکالی در کاره؟
۲ـ تا جایی که من پستارو خوندم فهمیدم که والدینم میتونن حتی یک ماهه هم بیان و نیازی نیست که حتمن ۶ ماه بمونن آمریکا. درسته؟ ولی نباید بیشتر از ۶ ماه خارج از آمریکا باشن. درسته؟

ممنون

در مورد سوال اولتون اگر تو سایت سفارت منظورتون هست، نمیدونم چون من به اونجا نرسید کارم ولی سایت سیس باید کیستون رو بشناسه و احتمالا یه جا دارید اشتباه میکنین مثلا شماره کیس رو فرمت درست نمیزنید، در مورد سوال دومتون هم کاملا درست دارید میگید، والدینتون حتی یک روزه هم میتونن بیان ولی بدون پاس سفید بیشتر از ۶ ماه نباید خارج از عمه ریکا باشن، موفق باشید

توی برگه وب سایت سفارت ابوظبی رو داده برای چک کردن استاتوس . من کیس نامبرو بدون صفرهای وسط وارد میکنم که میگه موجود نیست. حالا باید جای دیگه چک کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

ممنون

ابوظبی سیستم شناسایی و کنترلی کندی داره نگران نباش ممکنه چندین روز طول بکشه اخرش اینه که یه ایمیل میزنی حل میشه مهم نیست سایت ceas رو چک کن
میتونن حتی ۲۴ ساعت برن امریکا و برگردن !!! ولی در نهایت طی ۵ سال اینده باید ۳ونیم سال امریکا باشن و مدت اقامت خارج از امریکاشون طی این ۵ سال بیشتر از ۶ ماه نباشه
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط zhila1393 - 2015-08-17 ساعت 01:46

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان