2015-08-17 ساعت 02:03
(2015-08-15 ساعت 03:08)behjat نوشته: سلام دوستان من هم مثل رضا شانس لاتاریم هنوز برقراره ولی نه برای کار بلکه برای خونه ،اینجا تو پارک نزدیک خونمون با یک زن و شوهر ایرانی مهربون آشنا شدیم که بعد از دوبار دیدن ما مارو به دوستشون که دنبال مستاجر برای اتاق خونشون میگردند معرفی کردند آخر این ماه قراره به خونه جدید بریم ایشون یک مرد ایرانی تنها هستند که صبح تا شب سرکار هستند و کل خونه در اختیار ماست برای دونفر۸۰۰دلار با تمام مخارج پرداخت کنیم جاش خوبه و قیمتش فعلا برامون بهتره ، هیچ چیزی هم از ما نخواستند ماه به ماه قراره کرایه رو پرداخت کنیم ،فعلا یکی دوماه میتونم کرایه رو بدم ولی هنوز شانس کارم بیدار نشده ، امیدوارم که بتونم کارهم پیداکنم توکل به خدا .......ادامه دارد
بهجت جان مطمین باش که قراره یه کار عالی پیدا کنی چون روحیه ات عالیه شانست عالیه دوستانت عالین و از همه مهتر یه خدای مهربون بالاسر همه مون هست که دست ما رو میگیره میبره اونجا که باید فقط کمی صبر تا با دید بهتر و تجربه ای بیشتر وارد یک کار عالی بشی :-)
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!