2015-08-21 ساعت 08:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-21 ساعت 08:14 توسط maxsupermax.)
(2015-08-21 ساعت 03:58)soheilbadami نوشته:(2015-08-20 ساعت 15:01)mahdisheykh نوشته: با سلام و تشکر بسیار...دیگه چه راهنمایی دوست من ؟ شما که کار خودت رو کردی
متاسفانه من تازه با این سایت آشنا شدم و در حالی که تا پرواز کمبود وقت هست، امامگه میشه با ویزا توریستی همیشه موند ؟! یعنی شما ماشین نمیخوای توی این دالاس ؟ گواهینامه نمیخوای ؟ کار نمیخوای ؟ بانک کار نداری ؟ اگه راه اینارو پیدا کردی بقیه اش که عددی نیست دیگه . به هر حال موفق باشی انشالا.
سلام
متاسفم که بگم مسیر اشتباهی رو در پیش گرفتید. ولی اگر اصرار بر اومدن دارید و حالا شاید دری هم به تخته خورد و خواستید بمونید و به عبارتی دیگر در امریکا غیر مجار و سیاه زندگی کنید همانطور که سهیل خان فرمودند. برای تک تک اموراتتون باید پول نقد داشته باشید که سر و کارتون به ادارات و موسسات و ارگانها و بانکها نیفته . بر فرض محال هم تازه هم اگر بتونید از همه اینها قصر در برید و به پلیس بر نخورید و اینها بهیج عنوان اجازه کار نخواهید داشت و هر چه می آورید سوخت می شود.
هدف گذاری تون بسیار سطحی است... ببخشید رک می گم ولی توریستی اومدن و این کار عقلانی نیست.
ااین جمله تون " من به ناچار بایستی این سفر را به تنهایی به دالاس بیام." من رو نگران می کنه
ولی اگر صرفا" خواستید توریستی حال و هوا عوض کنید برای شش ماه از جیب خوردن و بزن و بگیرش با کیفیت بسیار مطلوب تا 20 هزار تا کفایت می کنه ولی برای غیر توریستی و سکونت غیر مجاز ... الله اعلم.
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو !
Lol
آمین رو بلند بگو !

Lol