کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-08-22 ساعت 11:48)mahtaji نوشته:  
(2015-08-22 ساعت 11:10)HTQ نوشته:  
(2015-08-22 ساعت 11:01)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان برای اقامت موقت حدود یک هفته تا ۱۰ روز هتل رو پیشنهاد میکنید یا اتاق ؟؟ کسی تجربه گرفتن اتاق از سایت airbnb رو داره ؟ چون نوشته از حداقل یک روز هم میشه بوک کرد . آیا رزو اتاق از یه خونه هست ؟ چون اسم صاحبخونه رو هم نوشته .

درود.اولا برای درخواست، باید عضو سایت شوید.برای این کار هم حتما باید از وی p ان استفاده کنید.چون این سایت به تقریبا همه جای دنیا مثل زیمبابوه خدمات میده اما به ایران نه.بعد باید خودتون رو معرفی کنید و یک شماره تلفن در جایی غیر از ایران برای verifyبدید که اگه درخواستتون قبول شد بتونن از طریق تلفن هم به شما اطلاع بدن.ضمنا برای پرداخت نیاز به ویزا یا مستر کارت و یا سایر کارت های بین المللی پرداخت دارید.نکته مهم مطالعه کامل توضیحات هست به ویژه بخش دسترسی مهمانان و قوانین و مقررات.برای رزرو یک اتاق از یک خونه هم باید سد غیرقابل عبور private room رو فعال کنید.
خوبی این سایت اینه که ابشنهای زیادی وجود دارد از موقعیت گرفته تا قیمت
و فکر کنم یکی از حسناش هم اینه که میتونید از صابخونه کمک بگیرید برای انجام یه سری کارها
فقط ابهام من الان امنیت این جاهاست و برای ماها که تا الان اینکار رو نکردیم پذیرفتنش سخته
سلام از نظر امنیت خیالتون کاملا راحت باشه من تو دو تا اتاق از این سایت مستقر شدم و امنیت هردوش عالی بود هیچ مشکلی نداره این خونه دومی که زیر نظر دوربین پلیس چک ۲۴ساعته میشه کلا خوبه فقط یکماهه بگیرید بهتره به تمام کارهاتون میرسید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: mahtaji ، lotttery2015 ، areb1356 ، Memolk ، lighthouse ، ARSAMNEW ، jupiterx ، Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط behjat - 2015-08-22 ساعت 11:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: