2015-08-24 ساعت 10:49
سلام دوستان عزیز
من تازه عضو شدم و از همگی می خوام تا اگر مقدوره کیس من و بخونن و نظر بدن.
من محبوبه هستم 31 سالمه و یک ماهه با یک آقای 32 ساله ازدواج کردم.
می خوایم برای ماه عسل برای ویزای توریستی امریکا اقدام کنیم.
شرایطی که داریم براتون توضیح می دم:
دو تا ملک و یه ماشین به اسمم هست . 4 ماهه توی یه شرکت خصوصی کار میکنم که مدیر اجرایی نشریه هستم . کلا 12 سال سابقه بیمه دارم. برای ویزای دانشجویی ایتالیا اقدام کردم که الان یک هفتست ویزا توی پاسم خورده و توش تحصیلی و مختص ایتالیا قید شده یعنی شینگن به حساب نمی اد. توی پاسپورتام ویزای آفریقای جنوبی ، دوبی ، 5 تا ویزای تایلند ، ارمنستان ، و ورود به ترکی دارم . هر سالم برای لاتاری شرکت کردم.
همسرم توی شرکت مهندسی مدیر داخلیه. 7 سال سابقه بیمه داره. ملک به اسمش نیست ولی 100 میلیون سپرده داره. توی پاسش ویزای شینگن(مولتی) ، دوبی و تایلند داره.
جفتمون از شرکت هامون نامه اشتغال به کار گرفتیم که توش قید شده بعد ار 6 ماه برمیگردیم سر کارمون.
یک ماهه خونه اجاره کردیم که قولنامش به اسم جفتمون هست .
حالا به نظرتون به ما ویزای توریستی تعلق می گیره.
من تازه عضو شدم و از همگی می خوام تا اگر مقدوره کیس من و بخونن و نظر بدن.
من محبوبه هستم 31 سالمه و یک ماهه با یک آقای 32 ساله ازدواج کردم.
می خوایم برای ماه عسل برای ویزای توریستی امریکا اقدام کنیم.
شرایطی که داریم براتون توضیح می دم:
دو تا ملک و یه ماشین به اسمم هست . 4 ماهه توی یه شرکت خصوصی کار میکنم که مدیر اجرایی نشریه هستم . کلا 12 سال سابقه بیمه دارم. برای ویزای دانشجویی ایتالیا اقدام کردم که الان یک هفتست ویزا توی پاسم خورده و توش تحصیلی و مختص ایتالیا قید شده یعنی شینگن به حساب نمی اد. توی پاسپورتام ویزای آفریقای جنوبی ، دوبی ، 5 تا ویزای تایلند ، ارمنستان ، و ورود به ترکی دارم . هر سالم برای لاتاری شرکت کردم.
همسرم توی شرکت مهندسی مدیر داخلیه. 7 سال سابقه بیمه داره. ملک به اسمش نیست ولی 100 میلیون سپرده داره. توی پاسش ویزای شینگن(مولتی) ، دوبی و تایلند داره.
جفتمون از شرکت هامون نامه اشتغال به کار گرفتیم که توش قید شده بعد ار 6 ماه برمیگردیم سر کارمون.
یک ماهه خونه اجاره کردیم که قولنامش به اسم جفتمون هست .
حالا به نظرتون به ما ویزای توریستی تعلق می گیره.