2015-08-25 ساعت 19:27
(2015-08-24 ساعت 21:10)amirabas93 نوشته:خودمم نظزم این بود هر طور شده کارت دانشجویی بگیرم ولی اگه نشد، گواهی اشتغال به تحصیل باید مخاطبش سفارت باشه؟ بعد گواهی میگه من تا آخر شهریور ماه دانشجو بودم روز مصاحبه آفیسر ازم مدرکمو نمیخواد؟(2015-08-24 ساعت 19:32)chakavakl نوشته:(2015-08-24 ساعت 13:34)amirabas93 نوشته:منم تو ثبتنام اولیه متاسفانه همینو زدم موقع ثبت 260هم زدم دانشجو چون پایان نامم هنوز ارائه نداده بودم یک ماه پیش ارائه دام پایان ناممو امروز رفتم دانشگاه که مدرکمو بگیرم متاسفانه مبلغ بدهیم به دانشگاه زیاد بود اصلا صرف نمیکرد که واسه مدرکی که اونجا اصلا به کارم نمیاد بخوام اینهمه هزینه کنم بگیرمش(2015-08-24 ساعت 00:14)jilibiliyaee نوشته: سلام.
من موقع ثبت نام اولیه و ثبت فرم ds260مدرک تحصیلی رو زدم برخی از واحدهای فوق لیسانس.حقیقت اینه که من برخی از واحدهای فوق لیسانسمو گذروندم و دانشگاه خودمو سال 90 ولش کردم و نرفتم دمباله درسو مشقم الا چی باید ببرم که سفارت مجاب شه من برخی از واحدامو گذروندم و نیمه تمام تو سال 90ول کردم درسمو
ایا ریز نمرات کفایت میکنه چون دانشگاه فقط ریزنمرات میده که روی ریز نمرات منم وضعیت تحصیلمو زده عدم مراجعه
ایا این ریز نمره کافیه بدم ترجمه برای سفارت قانع کنند است خواهش میکنم دوستایی که واقعا مطما هستن جواب بدن
درود
دوست عزیز شما چون فوق لیسانس رو به صورت نیمه تمام رها کردید، جز ارائه ریز نمرات دروسی که گذراندید، مدرک دیگه ای ندارید که ارائه بدید. به نظر من همین ریزنمرات کفایت میکنه. اما حتما با آموزش دانشگاه در این خصوص مشورت کنید و در صورت امکان از دانشگاه گواهی ای بگیرید که نشون بده شما از فلان تاریخ تا فلان تاریخ در دانشگاه مشغول به تحصیل بوده اید و n واحد رو گذروندید. چون موضوع شما خاص هستش فکر نمیکنم کسی بهتر از مسئولان دانشگاه بتونن شما رو راهنمایی کنند. ولی ارائه هر مدرکی که بتونه گذراندن هر تعداد واحد در مقطع فوق رو اثبات کنه کفایت میکنه. فقط امیدوارم آخرین مقطع تحصیلی رو در فرم DS260 ، کارشناسی نوشته باشید. چون منظور آخرین مقطعی هست که شما موفق به اخذ مدرک اون شدید. یعنی حتی اگر در حال حاضر دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد باشید، باید آخرین مقطع تحصیلی خودتون رو کارشناسی مینوشتید و در قسمتی که باید وضعیت حال حاضرتون رو توضیح میدادید مینوشتید که دانشجوی ارشد هستید.
موفق باشید
کارت دانشجویی هم ندارم(مسخره ها بعد از دوسال هنوز کارت دانشجویی نمیدن میگن دستگاهمون خرابه!!!)
حالا موندم چیکار کنم، خواستم که گواهی اشتغال به تحصیل بهم بدن که من تا آخر شهریور دانشجوام گفتن اگه واسه سفارت میخوای باید تسویه حساب انجام بدی منم یه نامه گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم به مخاطب شرکت محل کارم به نظرتون سفارت همینو قبول میکنه ازم؟
در این خصوص پیشنهاد میکنم با یک دارالترجمه معتبر مشورت کنید و ببینید آیا گواهی اشتغال اگر خطاب به جایی غیر از سفارت باشه ارزش ترجمه داره و سفارت قبول میکنه یا خیر. تا اونجایی که من اطلاع دارم مورد قبول نیست. ولی تا جایی که میتونید از دانشگاه کارت دانشجوییتون رو بخواید، چون معتبرترین مدرکی هست که دانشجو بودن شما رو اثبات میکنه. همچنین ریزنمراتتون رو هم ترجمه کنید و همراه خودتون داشته باشید. دانشگاه باید گواهی اشتغال به تحصیل به شما بده و ربطی نداره که شما بدهی دارید یا خیر. تسویه بدهی زمانی ملاک هستش که شما اصل دانشنامه و یا تاییدیه ریزنمرات بخواید. حتما با سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در این خصوص مشورت کنید و از اون ها چاره بخواید. ممنون میشم در صورت تمایل من رو هم در جریان این مشکلتون بذارید.
موفق باشید
و یه سوال دیگه ریزنمرات بدون تایید قابلیت ترجه و استناد کردن دارن؟
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد...
)-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد...

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست

سفرنامه