(2010-07-26 ساعت 12:27)f.p نوشته: ميشه شماره اي كه تماس گرفتين رو براي من بذارين ؟من چون پروازمو چارتر گرفتم کارم به اونجا کشید اما شما که سیستمی گرفتید مطمئنا تسهیلات بهتری براتون قایل میشن اما باز از فروش ایران ایر بپرسید شرایطشو.
راستي چرا با بخش چارتر تماس گرفتين ؟ بليط من چارتر نيست شما بليط چارتر گرفته بودين ؟
مصاحبه من در آنكاراست ميدونين دفتر ايران اير در آنكارا چطوري عمل ميكنه ؟
كسي از دوستان ميدونه ؟
(2010-07-26 ساعت 21:21)pouya.pouya نوشته: سلام...
من فقط میخوام یک نکته ای رو بگم
آژانسها قوانین رو کامل نمیگن. من آنکارا بودم و خواستم پروازم رو جابجا کنم و ایران ایر گفت 115 یورو باید مابه التفاوت بدم و دلیلش این بود که نوع بلیتی که من گرفتم کلاس k بوده و چون صندلی از کلاس L خالی هست باید 115 یورو پرداخت میکردم!!!!
حواستون به این نکته باشه که در صورتی از شما در تغییر اول پول نمیگیرن که کلاس بلیتتون تغییر نکنه
خوب این حرفی که بهتون زدن منطقیه. اول اینکه پرواز باید جا بده بعدش اینکه همون کلاسی که گرفتید باشه. این کلاسیم که میگن مثل اینکه اون Economy و Business و First Class و اینا نیست. M و N و Y و K و این چیزاس که من نفهمیدم چی به چیه اما چون تقریبا مجبور بودم گفتم بی خیال. اما اینکه بلیط و بگیریم و بریم دفترشون توی دبی و آنکارا و چی جواب بدن کاملا نامعلومه.
اصلا این بحث چرا اینجا داره پی گیری میشه؟ !!!