2015-08-26 ساعت 00:16
(2015-08-25 ساعت 14:20)2ladan نوشته: با سلام مجدد
من ساکن شیراز هستم . امروز به مرکز بهداشت والفجر مراجعه کردم واسه واکسیناسیون اما اونا گفتن باید پاسپورت و برگ تعیین وقت سفارت رو داشته باشید. واقعا نمی دونم باید چیکار کنم؟؟؟ فکر می کنم توی اکتبر هم مصاحبم باشه به توجه به کیس نامبر حدود 1800 . دوستانی که واکسن زدن چطور بدون تعیین وقت سفارت این کار رو انجام دادن ؟؟
با سپاس از مدیریت محترم و دوستان عزیزی که مطالب مفید رو در اختیار کاربران قرار میدن.
و با آرزوی پیروزی برای همه
سلام من هم ساكن شيرازم من و همسرم ارديبهشت ماه به درمانگاه والفجر مراجعه كرديم با پرينت قبولى و پاسپورتامون
خيلى راحت بهمون كارت دادن و واسمون واكسن زدن بدون هيچ هزينه اى و برخوردشون هم خيلى خوب بود .خيلى ها با شرايط ما اومده بودن و واكسن زدن.نميدونم چرا با شما اينطورى صحبت كردن!
كيس نامبر:2016AS00004xxx >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>> نامه دوم:17november >>> تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها
19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون

كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون