2015-08-26 ساعت 22:57
(2015-08-26 ساعت 21:59)Adriann نوشته: دوست عزیزماهی 400 دلار؟؟؟؟ این که فعلا به جیب من نمیخوره باید برم ببینم این ایالت ما چه خبره، دوستانی که اطلاعات دارند در این زمینه لطفا مجلس رو گرم کنن از فیض حضورشون و ما هم بهره ببریم
این پلنی که می گین برای کسی است که درامد بالای ۴۰۰۰۰ دلار در سال دارد. البته تقریبا. شما باید برای بیمه مجانی تاییدبشوین. احتمالا اشتباهی تو پرکردن کردین
زمنا برای بیمه مجانی شما نباید پول نقد زیاد در حساب یا.....داشته باشین. منبع درامد از هیچ نوعی نداشته باشین.ضمنا داشتن فرزند صغیر هم یکی از پارامتراست. البته تبسته به تعداد خانوار تا یک سقفی قابل قبول است. می تونید جداولشو از سایتشون بگیرین.
ضمنا برای این بیمه مهلت اپلای یا زمان انتظار نداریم.
(2015-08-17 ساعت 21:01)mitramagh نوشته: سلام، دوستانی که تو یک ماه اخیر وارد آمریکا شدین، کاری برای بیمه انجام دادین؟ ظاهرا وقت ثبت نام بیمه برای امسال تموم شده ولی ما چون تازه اومدیم میتونیم برای Medicaid اپلای کنیم، پلنی که به ما معرفی کرد ماهی تقریبا 400 دلار بود و از اونجایی که هنوز درامدی نداریم منطقی نیست، کسی تجربه ای در این مورد داشته؟

کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1
،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد