2010-07-27 ساعت 18:53
(2010-07-27 ساعت 18:41)wushu kung fu نوشته: دوست من ممنون از زحماتتون ولی یه چیزی رو دقت کردید آدم نمیتونه زیاد چیزی رو حفظ کنه و اگه همه ی این ها رو هم حفظ کنیم بد از مدتی از ذهنمون میره میگید باید چی کار کرد؟
من یه پیشنهاد دارم دوستان این نوشته ها رو برای خودتون با صدای خودتون ضبظ کنید بد بریزید توی گوشیتون بد هر وقت شد گوش بدید روزی 10 بار مطمئن باشید که اصلا دیگه نمی خواد تلاش کنید حفظشون کنید فقط گوش کنید به مدت یک هفته 10 تا از این جمله ها رو ضبط کنید و روزی 10 بار یا حتی بیشتر گوش کنید و بد خواهید دید که از حافظه ی کوتاه مدت به حافظه ی بلند مدتتون میره بدونه هیچ حفظ کردنی
پس چی شد از همین حالا شروع کنید 10 تا از این جمله ها رو با صدای خودتون ضبط کنید و به مدت یک هفته روزی 10 بار یا حتی بیشتر فقط فقط گوش کنید بدونه هیچ حفظ کردنی و بدش میگید که ای بابا چه قدر پیشرفت کردما
ممنون از توجهتون
بله راه بسیار خوبیه..تجربه نشون داده واسه کسانیکه در محیط نیستند فقط تکرار میتونه کمک کنه..زبان دوم اگر تکرار نشه فراره..ما هم به هر بهونه ای باید تلنگری به مغزمون بزنیم..مطمئن باشید بدون تکرار هر روزه و درگیر کردن خودمون با زبان هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد.پس تکرار تکرار تکرار

Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible