کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-08-28 ساعت 04:07)ajab1 نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 03:06)behjat نوشته:  سلام دوستان عزیزم، من قبل از اومدن برای انتخاب ایالت خیلی جستجو کردم، بیشتر دنبال امکانات رایگانی بودم که شامل من و همسرم بشه، مثلا بیمه رایگان مدیکل که امروز که وقت دکتر داشتیم از طرف اداره سوشیال، بهمون گفتند که بیمه مدیکلتون درست شده، البته اولش تاریخ تولد منو تو سیستم روز و ماه رو جابجا نوشته بودند و میگفتند بیمه شوهرت آمادست ولی شما باید ۳۴دلار بپردازید، منم کلی کل کل به زبان انگلیسی که من سرگروه هستم و شوهرم زیر مجموعه منه، چطور میشه من بیمه نشده باشم!! بعد شوهرم بیمه شده باشه خلاصه فهمیدند که اشتباه از طرف اوناست ولی باز وقت مارو انداختند هفته دیگه همراه با مترجم فارسی که دکتر مارو چکاپ کامل کنه و نظرشو به اداره سوشیال بفرسته ، خلاصه بیمه رایگانمون درست شد دیگه خیالمون از مریضی و حوادث راحت شد اینم از امکانات لس آنجلس، چون دوستان گفتند تو بعضی از ایالتها بیمه رایگان بعد از سیتیزن شدن شامل لاتاریها میشه، البته از لحاظ کار و اجاره خانه کمی مشکله ولی توکل به خدا ، اونم سپردم به خودش ....ٔ...
برای بیمه رایگان و پیگیری اینکه ایالتتون داره همچین بیمه ای یا نه، به کجا مراجعه کردید؟
سلام
امروز كارتهاي بيمه رايگان ما هم رسيد
ما سمت ارواين هستيم و كانتي اينجا خيلي به ما كمك كرد و حدودا ٧-٨ روزه كار ما انجام شد
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان: behjat ، h_researcher ، areb1356 ، jupiterx ، Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط k1_m_1358 - 2015-08-28 ساعت 05:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان