2010-07-27 ساعت 22:26
(2010-07-27 ساعت 21:27)mina_s نوشته: سلام بچه ها .... من در حال حاضر خوشحال نیستم... خیلی دوست دارم اینجا از طریق این سایت انرژی مثبت بگیرم ...شاید تعجب کنید... تا همین هفته ی پیش همه چیز عادی بود و آرزوم این بود که کلیر بشم.... اما در عرض همین یک هفته دچار افکار دپرس گونه شدم... در حدی که تو رفتن دارم دودل میشم ... من این همه وابستگی رو چیکار کنم؟ خانواده، خونه، همکار.... یعنی ممکنه در آینده طرز تفکرم یه جور دیگه باشه؟! خدایا باورم نمیشه ... چرا اینجوری شدم ...
دوست عزيزم به هيچ عنوان اجازه نده اين افكار جلوی پيشرفت و آينده بهتر رو برات بگيره.هر موقع خواستی از اين فكرها بكنی ياد من بيفت و خدا رو شكر كن كه يه فرصت بهت داده تا چند قدم به جلو بری.
برای روزهای بهتر بايد هزينه پرداخت كنی.بايد بری و پلی بشی برای نجات بقيه.هيچ آينده ی روشنی اينجا برای هيچ كس متصور نيست.
به فرض محال هم كه اون طرف رو دوست نداشتی برمی گردی دوباره همين جا.به آينده فكر كن كه بايد بسازی.
من و همه دوستان برات دعا می كنيم.
موفق باشی
برای روزهای بهتر بايد هزينه پرداخت كنی.بايد بری و پلی بشی برای نجات بقيه.هيچ آينده ی روشنی اينجا برای هيچ كس متصور نيست.
به فرض محال هم كه اون طرف رو دوست نداشتی برمی گردی دوباره همين جا.به آينده فكر كن كه بايد بسازی.
من و همه دوستان برات دعا می كنيم.
موفق باشی
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا
اينم جزييات قضيه
سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011