کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-08-30 ساعت 12:13)alireza21mehr نوشته:  سلام دوستان
من سوال دارم نمیدونم کجا مطرح کنم اگر اطلاعاتی داریم ممنون میشم بهم جواب بدین

در مورد کار و تحصیل بعد از ورود به آمریکاست
ایا در حال حاضر که منتظر اعلام زمان مصاحبه هستیم میشه دنبال کار گشت یا پذیرش از دانشگاهی گرفت؟ ایا بهتره اینجا مدرک زبان مثل تافل یا ایلتس گرفت یا بریم همونجا ؟

ممنون میشک کمکم کنین
سلام دوست عزيز
اصولا خيلي چيزا در آمريكا با نامه نگاري انجام ميشه برعكس ايران (حضورا بايد رفت دستبوسي) براي تحصيل ميتونيد با استاد ها نامه نگاري كنيد شايد بتونيد فاند هم بگيريد براي اين كارم توي سايت دانشگاهها بگرديد ايميل هاشونو پيدا مي كنيد، براي كار اولين قدم اينه كه يه رزومه كامل و خوب براي خودتون تهيه كنيد ولي اقدام براي مصاحبه ممكن ريسك دار باشه و اونا بهتون وقت مصاحبه بدن ولي شما اونجا نباشيد، در مورد مدرك زبان براي دانشگاه هم حتما سعي كنيد مدرك رو اينجا بگيريد چون هزينه هاي آموزشش به مراتب كمتره و اونجا هم وقت كمتري داريد.
موفق باشيد
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: lighthouse

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016 - توسط john_smith86 - 2015-08-31 ساعت 00:40
تعویض پاسپورت - توسط ho_tasha - 2015-09-08 ساعت 16:23

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان