2015-09-01 ساعت 13:33
(2015-08-31 ساعت 16:17)Pejman.sh نوشته: ببخشید من یه سوال داشتم . می خواستم بدونم من 17 سالمه و با پدرو مادرم می خواییم بیاییم به ترکیه من الان دوم دبیرستان رو تموم کردم می خواستم بدونم در ترکیه از کجا باید شروع کنم به درس خواندن و زبان ترکیه راحته ؟؟شما توی ایران برید کلاس ترکی استانبولی اینجا کلاس های مجانی هست که فقط از طریق ثبت نام افراد ساکن ترکیه و در پاییز برگزار میشه و کلاس های دیگه خیلی گران است. در ایران هزینه ی کلاس زبان خیلی منطقی تره. و بدون ترکی اصلن نمیتونید در ترکیه زندگی کنید. وضعیت اقتصادی ترکیه به شدت خراب شده و الان اگر پول از ایران بیارین به راحتی یک خونه میتونید بخرید. پذیرش دانشگاه هم باید از یکی دو ماه دیگه اقدام کنید برای بهار که معمولن ظرفیتهاشون کامل نمیشه و میوفته برای سال بعد که از آوریل باید اقدام بشه.
انگلیسی و ترکی رو به کوب بخونید اولین قدمتونه. انگلیسی میتونه کمکتون کنه در دانشگاه بهتری ثبت نام کنید و بدون دونستن ترکی هم اصلن نمیشه در ترکیه زندگی کرد. البته امیدوارم ترکیه سکوی پرشتون به جاهای بهتر باشه چون تنها مزیتش به ایران اینه که کمی آزادی های فردی بیشتره ولی الان از نظر اقتصادی خیلی نزول کرده. البته دانشگاهای خوبی داره که رتبه های خوبی در دنیا دارن