2015-09-04 ساعت 13:05
(2015-09-04 ساعت 12:56)امیررضا.س نوشته:سيس همون سايتيه كه وضعيت پرونده يا همون case رو چك ميكنن البته دوستان ٢٠١٥ گفتند كه از دسامبر براي ما ٢٠١٦ ها باز ميشه و فعلا تنها پاسخش اينه كه شماره كيس رو invalid يا نامعتبر اعلام ميكنه. ببخشيد كه نگراني من براي برخي دردسر ايجاد كرد شايد جاي سوالش اينجا نبود ولي ميديدم كه دوستان ٢٠١٦ مدام از تماس با كي سي سي و چك كردن وضعيت پرونده شون ميگفتن، همين شد كه منم چند گام جلو پريدم(2015-09-04 ساعت 11:58)areb1356 نوشته:سلام دوستان.میشه بگین منظور از cseas چیه؟(2015-09-04 ساعت 01:23)Rira_1982 نوشته:(2015-09-03 ساعت 22:44)humsun نوشته: آقای yesorno خیلی ممنون از اینکه پیش ما اومدین و ممنون از سفرنامه تون. امیدوارم به این صفحه هم یه سری بزنید.
من یه سوال خیلی مهمی دارم (برای خودم) اصلا متوجه نمیشم بعضی دوستان چطور میتونن وضعیت پرونده شون رو چک کنن و الان هم که تو سفرنامه شما دیدم از سایت CEAC راهنمایی کردین من هر چی وارد میکنم میگه invalid case number و خیلی نگرانم که چیه ماجرا.
لطفا اگه میشه یکی از دوستان راهنمایی کنید
سلام
من هم قبلاً اين سوال رو از دوستان ٢٠١٥يي پرسيدم كه گفتن در سايت CEAC براي ٢٠١٦يي ها از ژانويه valid ميشه.
بازم اگه دوستان نظري دارن، ارائه بدن.
ممنون
دوست عزیز
لاتاری هر سال تغییراتی داره
شما اصلن نگران چیزی نباش چون خیلیش دست شما نیست.
ceac سال ۲۰۱۵ از ژانویه کیسها رو شناخت (یعنی کسانی که از اکتبر رفته بودن مصاحبه تا ۳ ماه نمی تونستن وضعیتشون رو چک کنن)
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
سفرنامه آنکارا