خیلی جالب بود آقامعلم....زندگی شهری در اروپا و امریکا کمی تا قسمتی با شهرای بزرگ ایران در این زمینه فرق داره.برخلاف ایران که تیشه به ریشه درختان زدن رو از اصول شهرسازی میدونن در اروپا و امریکا سعی شده با حداقل دستکاری در محیط زیست مناطق شهری ساخته شن.این میشه که خواه ناخواه ما همسایه انواع و اقسام موجودات میشیم.گاهی این توهم به ادم دست میده که توی یه روستای دورافتاده داره زندگی میکنه!!!! هفته گذشته با اجازه یا شاید بدون اجازه اهوئی مرحمت کرده بودن و وارد اشپزخونه ما شده بودن... با صدای نشخوار ایشون متوجه حضورشون شدم.بگذریم که اولش چقد ترسیدم به خیال اینکه دزدی جنایتکاری ادم ربائی تیراندازی چیزی وارد خونه شده ......که با ورود به اشپزخونه نمی توسنتم جلوی خنده خودم رو بگیرم بله جناب اهو خیلی باکلاس پشت میز در حال خوردن بروکلی و کاهوهائی بودن که تازه خریده بودم.......بدلیل شرجی هوا انواع و اقسام حشرات در اینجا یافت میشه که من اسم خیلی هاشون رو نمیدونم اما این عنکبوتها واقعا مصیبتی هستن هر روز تارها رو تمیز میکنم و فردا باز کل خونه رو تار بستن انگار که صد سالی هست خونه گردگیری نشده.....البته خوشبختانه بدلیل سرمای اینجا عمر پشه های نگون بخت در این نقطه از کره زمین بسیار کمه و باز عجیب که خیلی باشخصیت هستن و مثل اون اهوی بی کلاس همانند گاو سرشون رو پائین نمیندازن و وارد خونه ملت نمیشن!!! اینو جدی میگم در اشپزخونه ما تقریبا همیشه بازه اما خبری از پشه نیست گویا همون هوای شرجی و سرد بیرون رو ترجیح میدن
پ.ن : با ورود اهو به خونه تصور نکنین من زیر پونز و در جنگلی بکر در کلبه ای چوبی زندگی میکنم ...LOL
پ.ن : با ورود اهو به خونه تصور نکنین من زیر پونز و در جنگلی بکر در کلبه ای چوبی زندگی میکنم ...LOL