کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-09-04 ساعت 16:39)amj7 نوشته:  سلام دوستان،

من تازه ويزام رو گرفتم، مجردم و يه كار نسبتا خوب دارم.

من آدم ظاهرن كم احساس اما در باطن فوق العاده احساساتى هستم!

تا يك ماه ديگه بايد بيام.

اما هميشه با اومدن مخالف بودم...

به خودم ميگم مگه من از زندگى چى ميخوام كه اينهمه دوستان و خونواده و همه رو بذارى كنار كه به چى برسى؟!؟

نهايتن ميخواي بشى "شهروند امريكا"؟!

بعدش چى؟!

چى از دست دادى كه به اين لقب نايل شى؟!

خلاصه خيلى ذهنم درگيره دارم ديوونه ميشم!

لطفن كمكم كنين

دوست عزيز اول ازهمه تبريك به خاطر اخذ ويزا
من هم در ايران شغل خيلي خيلي خوب (مدير توليد يكي از شركتهاي بزرگ شيميايي در تهران با حقوق و مزاياي خوب و يك اتومبيل كه شركت در اختيارم گذاشته بود)داشتم ووقتي ويزا رو گرفتم خيلي پرس و جو كردم ولي به نتيجه خاصي نرسيدم كه كجا بهتره و تصميم گرفتم كه يه سري بيام و مرحله اول به مدت بيست روز اومدم و برگشتم و بعد از دو ماه استعفا دادم از اون شركت و اومدم امريكا ...
اولش بسيار بسيار سخت بود ولي خداروشكر با سعي و تلاش و زبان نسبتا خوب تونستم بعد از سه ماه جستجو براي كار، در يك شركت شيميايي مدير كنترل كيفيت با حقوق خوب بشم.
همه چيز خوبه از تجارب بهتري كه دارم بدست ميارم در شغل خودم و امكانات رفاهي بهتر زندگي(البته من هيچ مشكل از بابت مسكن و ماشين و امكانات در ايران نداشتم) ولي خانواده و فاميل و دوستان رو از دست دادم كه به نظرم هيچ وقت اينجا نخواهي اين چيزها رو مثل واقعي بدست بياري چون نوع و فرهنگ زندگي متفاوتي نسبت به من و تو دارند!
در مجموع مهاجرت تصميم بسيار بسيار سختيه، نميدونم شما چند ساله هستي ولي من كه سي و دو سال سن دارم ميگم سخته ولي شدني. هيچ كسي نميتونه بهت بگه كجا بهتره بايستي خودت تجربه كني و ببيني روزگار چطوري براي شما رقم خواهد زد ، به نظرم اگر ادم ريسك پذيري هستي استعفا بده و بيا اينجا رو امتحان كن ولي اگر نيستي، مرخصي بگير بيا كه حداقل پل پشت سر داشته باشي هرچند كه من معتقدم پل پشت سر يعني هميشه به برگشت فكر كني و ميتونه دو دل كنه تو رو هميشه و با كوچكترين سختي به فكر برگشت بيفتي .من هم اگر مرخصي گرفته بودم شايد در اون سه ماه اول برميگشتم ايران ولي چون استعفا داده بودم زور زدم تا در اينجا هم موفق باشم.
در محموع اينجا زحمت بيشتري براي پول در اوردن بايستي كشيد و هزينه ها هم نسبتا بالا هست.
در مجموع بايستي خودت تجربه كني تا ببيني كجا بيشتر حال مي كني.

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط SNSH - 2015-09-05 ساعت 06:25

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان