2015-09-07 ساعت 16:34
(2015-09-06 ساعت 10:23)behjat نوشته: خوشحالم که با نوشته هام میتونم به دوستانم دلگرمی بدم، لس آنجلس برای من زیاد جای گرانی نبوده، من هر بار که میرم خرید و برمیگردم بین دو تا سه ساعت پیاده روی میکنم ، اینجا کمتر کسی رو میبینی که پیاده رفت و آمد کنه، بنابراین خودت میمونی و خدای بالا سرت که میتونی راحت و گاهی با صدای بلند باهاش درددل کنی بدون اینکه بترسی مردم با تعجب بهت نگاه کنن، اتوبوس هم که شوهرم ۲۵ سنت و خودمم تازه فهمیدم ۳۵سنت باید بدم برای همین دیگه نیاز نیست زیر بغل شوهرمو هم بگیرم ??? خلاصه جای خوبیه برای زندگی ، بعد از ۶۵ سالگی شوهرم هم شرایط بهتر میشه، از شرایط senior بودنش هم میتونیم برای امکانات مسکن ارزانتر و کمکهای بازنشستگی استفاده کنیم ، یاد اون دوستایی می افتم که اوایل میگفتند این ۶۰ سال به بالاها میرن اونجا چکار، !!! جای مارو میگیرن نمیتونند دوام بیارند، و خیلی چیزهای دیگر، جالبه بدونید اینجا خیلی به افراد مسن احترام میگذارند راننده های اتوبوس بلا استثنا به همه سلام میکنند وهمه ازشون تشکر میکنند پلیس اینجا روز اول مارو که سرگردون دنبال آدرس خونه اجاره ای میگشتیم با احترام سوار کرد و تا خونه رسوند، و با ترانسلیتر گوشیش برامون نوشت، من از اینکه در خدمت شما بودم به خودم میبالم، و خیلی چیزهای دیگر که زندگی رو لذتبخش میکنه مثل هوای پاک و آرامش و ....... البته همه این چیزها ذره ای باعث نمیشه که دلم برای خونه و زندگی و بچه هام و مردم خوب هموطنم تنگ نشه، ولی مگه آدم چقدر فرصت زندگی داره همیشه تجربه های تازه دلپذیره حتی اگر همراه با سختی باشه پس جوونا با دلی امیدوار پیش به سوی تغییر موفق باشید
بهجت خانم می دونین چیه شما یه شیر زن واقعی هستید...واقعا باعث افتخارید.

کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.