(2015-09-08 ساعت 12:27)reza12 نوشته: دوستان عزیز برای کسانی که هیچ اطلاعاتی از لس آنجلس ندارند و هیچ آشنایی که بشه روش حساب کرد و البته نهههه یه هم صحیت !!!!!!!!!!! به نظر من هفته نامه های محلی از جمله هفته بازار که فارسی هم هست برای شروع خوبه فقط جهت بدست آوردن اطلاعات . البته اون مجله هم یک جریان اقتصادی هست که همه نوع انتظاری امکان داره ازش پدیدار بشه. حسابی برای هر حرکتی باید با صبر عمل کرد. یه نصیحت در بدو ورود به کالیفرنیا و مخصوصا لس آنجلس و اطرافش و در مواجهه با فارسی زبانان اونجا فرض کنید به شهر های خودتون و همسایه های جدید در ایران اومدید فقط رنگ و لعابش بیشتر و ماشیناش متفاوت به یاد داشته باشید ایرانیهای لس آنجلس با ایرانیهای همه جای آمریکا فرق دارند ....
موفق باشید
سلام به دوستان عزیزم من حدود دوماهه که لس آنجلس زندگی میکنم چون با شرایط مالی محدود اومدم ،البته با یک کم چاشنی شانس تا حالا خیلی سخت نگذشته در مورد خونه من و شوهرم الان با معرفی یک زن و شوهر ایرانی که تو پارک باهاشون آشنا شدیم یک اتاق از یک خونه دوبلکس از یک آقای ایرانی اجاره کردیم ماهی ۸۰۰ دلار اجاره میدیم ایشون از صبح تا شب سرکارند و کل خونه د راختیارماست درست مثل اینکه تو خونه خودمون هستیم، خیلی هم آدم خوب و مهربانی هستند و تو تمام مشکلات مارو راهنمایی میکنند، و مشکلی نداریم ماشین هم نداریم و با اتوبوس رفت و آمد میکنیم ، نزدیک ،reseda هستیم که ایرانی هم زیاده، البته آدمهای خشک هم توشون پیدا میشه که نمیشه حتی باهاشون سلام و علیک کرد، اگر زندگی رو سخت بگیری سخت هم میگذره، در هر صورت من در حد اطلاعات خودم حاضرم با هر تازه واردی هم صحبت باشم و راهنماییشون کنم روزهای اول خیلی سخته و آدم به یک دوست نیاز داره برای همتون آرزوی موفقیت میکنم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام