2010-07-31 ساعت 02:00
بچه ها لطفا یکی جواب بده. زیبا این تاپیک رو باز کرده اما نیمه تموم رها شده. یه جا زیبا گفت به من FBI CHECK نخورد فکر کنم منظورش همون Administrative Processing بوده. تو دستورالعمل ویزای نامزدی قید شده که واسه همه ایرونی ها و برخی ترکا AP لحاظ میشه که مدتش حداقل 6 ماه هست و میتونه بیشتر هم بشه بسته به ضرورت. اما نامزد من تلفنی باهشون صحبت کرده بود گفته بودن الان شده 6 هفته به جای 6 ماه اما ظاهرا هنوز تو دستورالعمل ها 6 ماه قید میشه و بروز نشده.
خب این خانوم زیبا بالاخره کارشون به کجا کشید؟ ویزا رو در سفر اول گرفت؟ پس تاحالا انگار شومپت و زیبا همون اول کلیر شدن آره؟ کس دیگه رو که من ندیدم تاحالا. کسی هم بوده که کلا رد شه؟ یه بار Laila گفته بود یه دختری رو دیده اونجا که رد شده. اما من منظورم از بچه های مهاجرسراس. کسی تاحالا بوده که کلا reject بشه؟ این پست رو تو تاپیک مدت زمان کلیرنس نامزدی هم میذارم با اجازه مدیرا.
خب این خانوم زیبا بالاخره کارشون به کجا کشید؟ ویزا رو در سفر اول گرفت؟ پس تاحالا انگار شومپت و زیبا همون اول کلیر شدن آره؟ کس دیگه رو که من ندیدم تاحالا. کسی هم بوده که کلا رد شه؟ یه بار Laila گفته بود یه دختری رو دیده اونجا که رد شده. اما من منظورم از بچه های مهاجرسراس. کسی تاحالا بوده که کلا reject بشه؟ این پست رو تو تاپیک مدت زمان کلیرنس نامزدی هم میذارم با اجازه مدیرا.
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha