دوستان عزیز من با توجه به تجربه این 23 روز در آمریکا و اضافه کنم هنوز بدون سوشال!! پیشنهاد میکنم حتما قیمت خونه رو در محلی که برای زندگی و یا حتی اسکان موقت می خواهید برید در نظر بگیرید چون هزینه خورد و خوراک و ماشین و بنزین تقریبا همه جا مثل همه. اختلاف ناچیزه اما هزینه مسکن تفاوت فاحش داره
البته قیمت مسکن هم به خوب بودن آب و هوا وضع کار مدارس کالج ها بافت شهر و اکثریت نژاد ساکن در محل هم خیلی ربط داره! طبیعتا هزینه ای که برای خونه میدید برای استفاده از این امکانات هم هست پس به نظرم در درجه اول وضع مالی خودتون رو بسنجید که برای شش ماه تا یکسال بتوانید با خیال نسبتا آسوده از جیب بخورید تا کار پیدا کنید و بعد با توجه به سایر موارد تصمیم بگیرید که کجا رو برای زندگی انتخاب کنید
برای همه آرزوی موفقیت دارم همراه با سلامتی و دلی شاد
البته قیمت مسکن هم به خوب بودن آب و هوا وضع کار مدارس کالج ها بافت شهر و اکثریت نژاد ساکن در محل هم خیلی ربط داره! طبیعتا هزینه ای که برای خونه میدید برای استفاده از این امکانات هم هست پس به نظرم در درجه اول وضع مالی خودتون رو بسنجید که برای شش ماه تا یکسال بتوانید با خیال نسبتا آسوده از جیب بخورید تا کار پیدا کنید و بعد با توجه به سایر موارد تصمیم بگیرید که کجا رو برای زندگی انتخاب کنید
برای همه آرزوی موفقیت دارم همراه با سلامتی و دلی شاد
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!