2015-09-15 ساعت 09:22
سلام به دوستان عزیزم، سه روز گذشته رفته بودم خانه یک هموطن کلیمی که تو خونش کیترینگ انجام میده ، چون اامشب عیدشونه کلی سفارش غذا داشت و من برای کمک رفته بودم و چون راهش هم به من دور بود گفتند میتونی شب همینجا بمونی تو این سه روز فکر کنم به اندازه دویست نفر غذا درست کردیم ، دونفری!!! این توانایی خودم رو تا حالا نمیدونستم?? شبا ساعت ۲/۵ صبح مارو صدا میکرد بیدار باش برای پخت ۹ جور خورشت و ۱۰ جور برنج!! بعد فهمیدم که من لطف کردم که شب موندم چون تمام کارش بیشتر نصفه شب بود، خلاصه این خانم برای ۷ تا مشتری که هر کدام برای سی چهل نفر سفارش غذا داده بودند، سه روزه حدود ۴۰۰۰ دلار از هموطنانمون پ دلار گرفت و به من هم که ۷۰ درصد کارهارو کردم روزی ۷۰ دلار! داد ۲۱۰ دلار به اضافه ده دلار انعام!!! ?فقط خواستم بدونید که پول تو غذاست ، کار پر درآمد برای امثال ما که زبان بلد نیستند تو محیطهای ایرانی میشه از این کارها کرد البته طول میکشه تا مشتری پیدا کنی و کلی مشکل هم داره ولی درآمدش عالیه، حالا فکر کنم باز هم با همین خانم کار کنم ،چون چاره ندارم فعلا کار دیگه ای نمیشه کرد، باز هم خدارو شکر کمی امیوار شدم، شاید هم بعدا من رو هم کم کم شناختند و تونستم به همین کار ادامه بدم، اونجا یاد قصه گو رو هم کردم که میگفت شب خسته و کوفته میام ،خونه، تازه فهمیدم چی کشیده، البته من تازه اومدم و دلم برای شما تنگ شده بود برای همین هم فعلا اینجا دارم مینویسم همتون موفق باشید، ..........
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام