2015-09-15 ساعت 15:16
(2015-09-15 ساعت 15:05)sepehr007 نوشته: سلام .
من یک سوال داشتم بابت ادرس در آمریکا ٫ من ادرس رو دادم ولی الان بواسطه مدرکم شاید عوض کنم . ایا من باید تو همون ادرسی که نوشتم باشم یا بعد از رسیدن امکان عوض کردنش هست ؟ ( واقعیتش ادرس فامیل خانوادگی رو من دادم ولی یک جورهایی خیلی منت میذاره با اینکه من هیچ گونه ساپورتی از ایشان نخواستم بغیر از یک ادرس پستی).
نگران نباشید شما وقتی ویزا رو دریافت میکنید در اولین سفرتون به ایالات متحده در فرودگاه به آفیسر مهاجرت میتونید آدرس جدیدتون رو بدید.
موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود

آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود