2015-09-15 ساعت 23:28
(2015-09-15 ساعت 21:18)amirhoseinc نوشته:(2015-09-15 ساعت 18:08)behdadK نوشته:(2015-09-15 ساعت 11:18)Arshia2000 نوشته: دوستان عزیز ۳ سوال دارم که ممنون میشم کمکم کنید.شما چرا میاید هیوستون کلا؟ ماها که میریم تبعیدیم، به خاطر اینکه مجبوریم اما کار شما که ریسرچ و کامپیوتره ایالت های بهتر آب و هوای بهتر فرصت های شغلی بهتر هست. قیمت پایین زندگی هم که میگن مگر اینکه با نیویورک و کالیفرینیا مقایسه کنی وگرنه ما هر چی مقایسه میکنیم میبینیم کمتره در ازاش یا چیزی رو از دست میدی یا باید هزینه دیگه بکنی. مثلا خونه ارزونه اما به شرطی که دور از مرکز شهر باشی و جای خوبی نگیری تازه همونجوری هم که بگیری یه ماشین خوب میخوای و کلی هزینه بنزین. بیمه هم که اوباماکر نداری کلی باید پاش بدی هوای افتضاح هم داری و کلی جمعیت هیسپانیک. مثلا من اگر سیاتل کار داشتم کلاهمم میوفتاد تو هیوستون نمیرفتم (البته که از هیوستون کلاهمم بیوفته تو ایران برنمیگردم!)
۱.برای پرواز به هیوستون ترکیش را انتخاب کنم یا قطر. ترکیش در حل حاضر ارزونتر و ۳ ساعت طول پرواز کمتر است اما قطر بهترین ایرلاین است و فاصله بین صندلیها بیشتر،شما که تجربه سفر داشتید کدوم را پیشنهاد میکنید
۲. یک مدرسه خوب (های اسکول) در یک منطقه خوب را میشه معرفی کنید ؟ شنیدم یک مدرسه در Cypress است که خیلی خوب است، کسی اطلاعاتی راجب ان داره؟
۳. اوضاع کاری برای reserach و کامپیوتر در هیوستون چگونه است؟
پیشاپیش ممنونم
من اون زمان که بلیط گرفتم قطر و ترکیش با هم یک قیمت بودند 100 تومن قطر ارزونتر بود ولی اگر شرایط شما رو هم داشتم باز ترکیش نمیگرفتم از بس دیدم دزدیدند این ایرلاین کیفیت ها هم قابل مقایسه نیست. البته 16 ساعت پرواز بدون توقف رو به جون خریدم.
ضمن عرض ارادت به دوستان ، يه نكته اينكه ماركت كارهاي IT تو تگزاس خوبه headquarter شركت dell تو تگزاس هست و من ميدونم كه در شهر دالاس ماركت خوبه و salary range براي كارهايي نظير programming خوبه شايد با كاليفرنيا نشه مقايسه كرد ولي ماركت قابل قبولي داره.
در مورد هيوستون من خودم از بزرگترين منتقدينم ولي چند تا نكته مهمه اينجا هنوز هم با اينكه اقتصاد خوبه cost of living معقوله . هوا گرم هست ولي خوب به غير كاليفرنيا همه جا مشكل هوا دارن. و اينكه شما اينجا income tax نداري و sale tax كمتري ميدين كه در موارد خريد بزرگ مثل ماشين كمك بزرگي هست.
در عوض property tax بالاتر هست.