کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-09-16 ساعت 08:07)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-15 ساعت 23:28)humsun نوشته:  دوستان يه سوْال داشتم، من تو اين پست http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...#pid590996 خوندم كه سوء پيشينه خواستن ازشون. بالاخره گواهي عدم سوء پيشينه بايد بگيريم يا نه؟!
با سلام به همه دوستان و خانوم humsun
اگر شما روی سایت سفارت رفته و آخرین دستور العمل که برای می ۲۰۱۵ هست رو نگاه کنید (البته دانلود کردم و در تاپیک ترکیه قرار دادم) اونجا به صراحت نوشته که باید گوای سوئ پیشینه بیارید وهمچنین نوشته سوئ پیشینه ایران معتبر نمی باشد.
حال طبق حرف دوست خوبمون اگر بیش تر از ۶ ماه خارج ایران باشید باید سوئ پیشینه اون کشوری که اقامت داشتین رو تهیه کنید.
اگر از کسی چیز نامتعارفی رو بخوان احتمال داره که چیزی دیدن که این درخواست رو مطرح کردن.
ولی در کل فکر نمیکنم کسی سوء پیشینه بگیره ببره.
با این حال میتونید با اون چک لیست آخر سفارت چک کنید.
موفق باشید
خيلي ممنون از جوابتون
در مورد اقامت بيش از شش ماه در كشور ديگه ميدونم و ميدونم كه عدم سوء پيشينه ايران رو قبول ندارن ولي اين سفرنامه كه اشاره كردم خيلي فكرمو درگير كرده. البته كلا مصاحبه اين خانوم و اتفاقتش يه كم عجيب بود و استثنايي و من در هيچ سفرنامه ديگه اي نديدم كه بخوان ولي ميخوام بدونم اگه نگيريم بايد اونجا چي كار كنيم
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
توجه توجه - توسط ho_tasha - 2015-08-23 ساعت 17:31
نرخ نامه ترجمه رسمی - توسط ho_tasha - 2015-08-25 ساعت 17:23
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط humsun - 2015-09-16 ساعت 10:45
سفرنامه - توسط ho_tasha - 2015-10-14 ساعت 00:51
دارالترجمه - توسط ستوده - 2015-10-25 ساعت 15:48
دارالترجمه - توسط ستوده - 2016-01-01 ساعت 11:05

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان