2010-08-01 ساعت 17:36
با سلام
من چند تا سوال دارم كه اگر دوستان پاسخ بدن خوشحال ميشم.:
1- آيا مي توان قسمت نام و نام خانوادگي خودمان را در قسمت مربوطه در فرم I-134 را خودمان پر كنيم و سپس براي اسپانسر ارسال نماييم كه مابقي قسمت هاي مربوط به خودش را پر كند؟
2- آيا اگر اسپانسر با خودكار كل فرم را پركند اشكالي دارد؟
3- آيا اگر اسپانسر سيتزن نباشد و فقط گرين كارت داشته باشد و كد SSN را نيز داشته باشد اشكالي ايجاد مي نمايد؟
4- آيا اسپانسر فرم را براي هريك از افراد خانواده من كه برنده هستم ( 3 نفر) بايد پر نمايد؟
5- آيا بايد شماره كيس نامبر من را در فرم ها بنويسد؟
6- مدت اعتبار فرم مذكور چه مدت مي باشد. ؟ لازم به توضيح است كه كيس من 39xxx مي باشد و اگر كارنت شوم سال ديگه همين موقع مي باشد .
7- اگر اسپانسر همه فرم ها را ازجمله I-134, W2, 1040 را پر نمايد و براي خودم بفرستد كه كه خودم به سفارت در روز مصاحبه ببرم اشكال دارد؟
8- آيا اصل يا كپي فرم ها را نيز بايد 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت بايد ارسال نمود؟
9- آيا كليه اطلاعات مربوط به ما را هم اسپانسر بايد پر نمايد؟
با تشكر
ببخشيد سوالام زياد شد
من چند تا سوال دارم كه اگر دوستان پاسخ بدن خوشحال ميشم.:
1- آيا مي توان قسمت نام و نام خانوادگي خودمان را در قسمت مربوطه در فرم I-134 را خودمان پر كنيم و سپس براي اسپانسر ارسال نماييم كه مابقي قسمت هاي مربوط به خودش را پر كند؟
2- آيا اگر اسپانسر با خودكار كل فرم را پركند اشكالي دارد؟
3- آيا اگر اسپانسر سيتزن نباشد و فقط گرين كارت داشته باشد و كد SSN را نيز داشته باشد اشكالي ايجاد مي نمايد؟
4- آيا اسپانسر فرم را براي هريك از افراد خانواده من كه برنده هستم ( 3 نفر) بايد پر نمايد؟
5- آيا بايد شماره كيس نامبر من را در فرم ها بنويسد؟
6- مدت اعتبار فرم مذكور چه مدت مي باشد. ؟ لازم به توضيح است كه كيس من 39xxx مي باشد و اگر كارنت شوم سال ديگه همين موقع مي باشد .
7- اگر اسپانسر همه فرم ها را ازجمله I-134, W2, 1040 را پر نمايد و براي خودم بفرستد كه كه خودم به سفارت در روز مصاحبه ببرم اشكال دارد؟
8- آيا اصل يا كپي فرم ها را نيز بايد 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت بايد ارسال نمود؟
9- آيا كليه اطلاعات مربوط به ما را هم اسپانسر بايد پر نمايد؟
با تشكر
ببخشيد سوالام زياد شد
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.