2015-09-20 ساعت 11:53
(2015-09-20 ساعت 11:24)humsun نوشته: آقايون و خانومايي كه فكر ميكنيد نامه دوم تا فردا(دوشنبه) ميرسه چطور تعطيلات پايان هفته رو در نظر نميگيريد؟! نامه دوم حداقل تا نخستين ساعات اداري دوشنبه به وقت شرق آمريكا يعني از ٥ عصر ما تا ٨ نخواهد آمد.
البته اينو بگم كه كلا challenge در خصوص چنين مواردي رو بايد آغاز كم كم كنيم تا همگي اطلاعاتمون و ميزان آشناييمون بالا بره.
در مورد دريافت نامه دوم برخي كيس ها من همون چند روز اول هم متوجه شدم و اينجا هم اعلام كردم كه بعضيا با توجه به شماره بالاتر و ارسال ديرتر ٢٦٠ نامه رو گرفتن و سايرين نه. به هر حال كسي جاي اون يكيو نگرفته و اميدوارم به همه ويزا برسه و تا آخرين شماره ها هم امسال كارنت بشن و با كوتاهترين زمان كليرنس اين يك سال سپري بشه. ولي ايكاش متوجه ميشديم بر چه اساسي نامه دوم زودتر و ديرتر ميرسه....
دقيقا ،مطلبت كاملا درسته در مورد روز دوشنبه

ولي در مورد دوم بايد بگم جز يك مورد كه خودشون هم اعلام كردن (حالا اونم جاي بحث داره و اينكه مطمئنا سفارتشون آنكارا نيس) ولي باقي دوستان و شما و خودم كه نامه دوممون نيومده ربط مستقيم داره به دير ارسال كردن فرمهامون،
مثل هميشه اميدواريم اين هفته بياد تا امضا هامونو تغيير بديم

لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان