2015-09-23 ساعت 12:43
(2015-09-23 ساعت 10:37)گروهبان دودو نوشته: سلام به بچه هاي گلم
آره من ۳ تا ايميل با فاصله هاي زماني متفاوت در طول 40 روز زدم و فقط گفته بودند كه مدارك ds260 به دستمون رسيده و منتظر باشيد تا سفارت براي مصاحبه بهتون وقت بده بعدش هم يكسري چيزهاي ثابت و لينكهاي هميشگي و آخرش هم گفته كه مافقط وظيفمون گرفتن مستندات و ارسال به سفارت مي باشه و نمي تونيم نه زماني را و يا مكاني را براي مصاحبه اعلام كنيم
فرزند گلم با اين حافظه ضعيفم فكر كنم اين سومين ايميل ما بود كه ارسال كرديم و چون جواب نگرفتيم ترجيح داديم كه بي خيال پيگيري بشيم و اين روزهاي عمرمونو الكي با استرس و نگراني و انتظار خرابش نكنيم .
من باور دارم همون خدايي كه تو اين همه متقاضي ما ها را انتخاب كرده و فرصت دوباره اي تو زندگي بهمون داده كه بتونيم سرزمين و مردم ديگر با فرهنگ و جاذبه هاشو ببينيم خودشم كمكمون مي كنه كه اين قدمهاي ديگر رو هم به لطفش برداريم به نظرتون بهتر نيست كه از زندگي جاريمون لذتشو ببريم و نتيجه بقيه كارها رو بسپاريم به خودش . قربانت "دودو"
سلام خدمت شما دوست عزیز
منم کاملا با شما موافقم و اعتقاد دارم که ما باید به زندگی عادیمون ادامه بدیم و از همین ابتدای راه انقدر مسائل رو سخت نگیریم .
بجای نگرانی مدارک رو کامل کنیم که آفیسر دیگه بهانه ای برای چک کردن نداشته باشه .
به همدیگه انرژی مثبت بدیم

امیدوارم در تمام مراحل مهاجرت موفق باشید.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود

آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود