کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-09-24 ساعت 23:39)ستوده نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 18:42)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 18:31)ستوده نوشته:  عزیزانی که لطف فرموده و پاسخ دادید ، عنایت فرمائید که طرح سوال در مورد لزوم تأئید مدرک تحصیلی اتفاقاً پس از مطالعه مطالب قبلی است که در یکی از آنها به تأئید مدرک تحصیلی اشاره شده است. دوستان محترم بنده به مرور صفحات قبلی فروم قبل از طرح هر سوالی اعتقاد دارم و سعی میکنم قبل از طرح سوالی که به ذهنم متبادر میشود ، پاسخ آن را در پستهای قبلی جستجو کنم و در صورت نیافتن پاسخ به طرح پرسش اقدام نمایم. سوال مطروحه از سوی اینجانب ممکن است سوال دوستان دیگری هم باشد بنابراین عزیزان پاسخگو شایسته است به جای نکوهش پاسخی مستند ارائه فرمائید و یا به پست حاوی چواب پرسش دلالت فرمائید. مجدداً از پاسخگویی شما سپاسگزارم
سلام دوست عزیز

شما اگر مطالعه کنید قطعا جواب خواهید گرفت.کسانی که اطلاعاتی دارند و اونو در اختیار دیگران قرار میدن قطعا از این کار شدیدا لذت میبرند ولی از یه چیز نمیشه گذشت و اون هم اینه که اگر دوستان بدون اینکه صفحات رو مطالعه کنن اقدام به طرح سوالات تکراری کنند تاپیکها بیخودی شلوغ میشن و مطالعه و دریافت پاسخ لابلای پستهای تکراری یکم برای دوستان دیگر مشکل خواهد شد.
دوستان و بنده حقیر سعی داریم تا در این ضمینه فرهنگ سازی کنیم که بتونیم یه راهنمای جامع از پروسه برندگان ۲۰۱۶ در اختیار آیندگان بزاریم .

در پاسخ سوال شما باید عرض کنم که مهر دانشگاه کفایت میکنه و نیازی به تایید مدارک از وزارت علوم نیست همچنین دوستان بارها اشاره کردن که مهر خود دارالترجمه رسمی برای مدارک کافی هستند و نیازی به تاییدیه دادگستری نیست .

موفق باشید
دوست عزیز ضمن تشکر از پاسخ شما ، خدمتتان عرض میکنم سوال بنده مربوط است به لزوم تأئید اصل مدرک تحصیلی دانشگاهی قبل از ارائه آن به دارالترجمه . از دوستان عزیز انتظار میرود قبل از درج پاسخ ، سوالات مطروحه را به دقّت مطالعه فرمایند و به سوال مورد نظر نگارنده پاسخ فرمایند. سپاس
دوست عزیز در کافی بودن مهر دارالترجمه و عدم نیاز به مهر دادگستری تردیدی وجود ندارد لیکن بخش نخست پاسخ شما برای من شفاف نیست ، لطفاً بفرمائید آیا منظورتان از کفایت مهر دانشگاه ، مهر دانشگاه بر روی ترجمه مدرک میباشد ؟

بله دوست من
مدارک با مهر دانشگاه قابل ترجمه هستند و نیازی به تائید وزارت علوم نیست.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ستوده ، ho_tasha ، mehdihk ، j.modarres

پیام‌های این موضوع
توجه توجه - توسط ho_tasha - 2015-08-23 ساعت 17:31
نرخ نامه ترجمه رسمی - توسط ho_tasha - 2015-08-25 ساعت 17:23
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط Siamak - 2015-09-25 ساعت 00:13
سفرنامه - توسط ho_tasha - 2015-10-14 ساعت 00:51
دارالترجمه - توسط ستوده - 2015-10-25 ساعت 15:48
دارالترجمه - توسط ستوده - 2016-01-01 ساعت 11:05

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان