(2015-09-25 ساعت 11:03)shahin61 نوشته:(2015-09-25 ساعت 01:36)behjat نوشته:شما از طریق لاتاری رفتید ؟ کیس مااز طریق خانواده بود تعهد گرفتند تا سیتیزن شدن طرف هیچ نوع کمک دولتی نریم وگرنه اسپانسر مسئول هست..حالا نمیدونم چقدر درسته وچقدر حالت تهدید ! داره !!(2015-09-24 ساعت 11:34)shahin61 نوشته:جالبه که ما وکیل هم گرفتیم، منتهی اون طرف از نبودن ما سو استفاده میکنه و مرتب شکایتهای بی منطق و جدید از ما میکنه، وکیلمون هم میگه اگر خودتون باشید یهتره!!! اگر میدونستم اصلا تنها میامدم و شوهرم میموند تا آخر دادگاه و اتمام قضیه، در مورد حقوق ایالتی پشت کارتهای سوشیال هم نوشته که به محض اینکه ۶۵ سالتون تمام شد به اداره سوشیال مراجعه کنید و تقاضای حقوق ایالتی کنید چیزی حدود۸۸۰ دلار ماهیانه، که البته شاید نقد باشه ،شاید ۲۲۰ دلارش کمکهای غذایی باشه میشه گرفت(2015-09-24 ساعت 04:01)behjat نوشته: سلام، این چند روز آخر سپتامبر اولین صفحه ای رو که باز میکنم صفحه کلیرینسه نمیتونمشاهد ناامیدی دوستان باشم کسانی که بیشتر از یکساله که هر روز شاهد امیدها و آرزوهاشون بودم، دعا میکنم تو این چند روز باقیمانده همشون کلیر شن و کسی جا نمونه،اگر برای دادگاه در ایران وکیل میگرفتید مقرون به صرفه تر نبود تا رفت و برگشت ؟
خودمم همچنان دنبال کارم ، اصلا فکر نمیکردم که انقدر ممکنه طولانی بشه، البته من هر حسابی قبل از آمدن کرده بودم درست شد الا کار که کلی برای خودم فکر و خیال داشتم که چقدر کار میکنم و چقدر پس انداز میکنم و چه وچه... غیراز سه روز آشپزی دیگه هیچی، نگرانی که یکی دوتا نیست تا چند ماه دیگه برای یک کار دادگاهی مربوط به مغازه شوهرم باید دوباره بریم ایران و برگردیم و این یعنی یک هزینه اضافه علاوه بر حسابهای گذشته،به ما تحمیل میشه، خدا خودش به دادم برسه اقلا پول بلیطمونو کار کنم و تهیه کنم غیر از این مسایل زندگی پیش میره و مشکلی ندارم تا سه ماه دیگه که شوهرم ۶۵ سالش تموم بشه و شامل حقوق ایالتی بشه و دیگه نگران اجاره اتاق نباشم یک جوری خودمو میکشم، توکل به خدا، فقط هروقت بخواد بره ایران حقوقش قطع میشه همینطور بیمه مدیکل و کمکهای دیگر تا وقتی مجدد برگرده دوباره باید تقاضا بده، با همه این اوصاف شرایط زندگی برای ما، اینجا ، خیلی بهتر از ایرانه، آرامش، تغذیه خوب ،عدم استرس(غیر از استرسهای تلنبار شده از ایران) و دیدن آدمهای شاد و سرحال اینجا که هر روز بهت احترام میگذارند و تحویلت میگیرند، همش آدمو به آینده امیدوار میکنه دعا میکنم که بچه های باقیمانده هم همه کلیر بشن و به آرزوهای خوبشون برسند .....آمین
من فکر میکردم باید سیتیزن شد تا بتوان از حقوق ایالتی و سایر کمکهای دولتی استفاده کرد..یا شاید برای گرین کارت از طریق لاتاری قوانین متفاوت است ؟؟؟
بله ما لاتاری هستیم ، بله اسپانسر متعهده که مشکلات شمارو حل کنه و براشون مشکل ساز میشه، ولی این کمک دولت نیست این حقوقیه که ایالت کالیفرنیا ، و شهر لس آنجلس برای افراد بالای ۶۵ سال در نظر گرفته، و به همه تعلق میگیره، و اکثر مردم اینجا از کمکهای دولت استفاده میکنند
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام