2015-09-26 ساعت 13:56
(2015-08-18 ساعت 09:52)امیررضا.س نوشته: [quote='behjan' pid='649090' dateline='1439873504']
باسلام دوستان آیا تا امروز نامه دوم برای شما آمده ؟لطفا اگر خبری شد اعلام بفرمایید سپاسگزاریم
[/quoteبرای من که هنوز نیامده.
]
(2015-09-26 ساعت 13:42)helina_yazdanpanah نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند مورد در مهاجرسرا دیدم که نامه دوم به دستشون رسیده و تاریخ مصاحبشون اعلام شده، اما با توجه به کیس نامبر پایین من، نزدیک 150، هنوز نامه دوم جایگزین نامه اول نشده در صورتیکه کیس نامبر افرادی که تاریخ مصاحبشون مشخص شده از من بالاتر بوده. تاریخ ارسال فرم و دریافت کانفیرمیشن تقریبا اواسط جون هست، من چه کاری میتونم انجام بدم تا از وضعیت کیسم مطلع بشم؟
سلام خدمت شما
ما هم دقیقا شرایط شمارو داریم و از کارنتی های سری اول هستیم ولی هنوز ناممون نیومده.
گویا دوستانی که تا 25 می فرمشون رو ساین کردن نامه دومشون اومده و باقی دوستان که بعد از این تاریخ فرمشونو ساین کردن مثل ما منتظر نامه دوم هستند.
جای هیچ نگرانی نیست اینماه بخاطر ترافیک کاری سفارتخانه ها که در حال تمام کردن پروسه برندگان 2015 هستند یک مقدار در جایگزین کردن نامه ها تاخیر کردن ولی احتمالا تا انتهای ماه سپتامبر نامه دوم همه کسانی که کارنت شدن جایگزین میشه .
موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود

آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود