کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین شغل من پس از ورود به آمریکا چی بود؟
(2015-09-29 ساعت 09:58)شهلا 1346 نوشته:  دوست عزیز من نمیدونم کدام ایالت هستید ؟ ولی شنیدم تو فرد مایر یک قسمت فروش طلا وجواهر و ساعت داره . که اگر ببین ماهرت دارین بدون اهمیت به مدرک استخدام میکنن. همینطور در کاستکو و سایر حواهر فروشی ها بعضا نیاز به تعمیرات طلاوجواهر و ساعت دارند. در ضمن اگر بدون مدرک قبول نمیکنند دوره طلاسازی ۲ ساله هست که وام بهتون میدن با اون وام هم مخارج روزمره را میدید و هم شهریه دانشگاه دوره کاراموزی هم میفرستند تو جواهر فروشی ها .
ولی با توجه باینکه تو ایران هم هر کسی را بدون یک ضامن معتبر و یک چک تضمینی با رقم درشت راه نمیدن خب اینجا هم نمیشه راحت وارد بازار اینکار شد ولی بهر حال باید شما جایی کار کنید و بگراند چگ داشته باشید . اگر ایالت خوبی نیستید جاتون را عوض کنید و بهتر به کاریابی ها مراجعه کنید و دنبال کار مونتاژ باشید .
بعد از داشتن سابقه شاید راحتر بتونید کارهای دیگه بیدا کنید . فروشگاه میسیز زیاد ایرانی استخدام میکنند . اگر ماشین دارید دلوری پیتزا هم خوبه . ۷،۱۱ سون و الون هم برای شیفیت شب بد نیست امتحان کنید .
امیدوارم بزودی خبر خوب پیدا کردن کار را برامون بنویسید .

كاليفرنيا هستم
ممنونم از راهنمايي شهلا جان ❤️
پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: اولین شغل من پس از ورود به آمریکا چی بود؟ - توسط نارسيس - 2015-09-29 ساعت 13:39

کاربران در حال بازدید این موضوع: