کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-09-29 ساعت 21:07)mitramagh نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 07:12)k1_m_1358 نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 06:39)ajab1 نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 01:45)k1_m_1358 نوشته:  
(2015-09-28 ساعت 10:45)ajab1 نوشته:  دمت گرم
آقا من امروز رفتم اداره مهاجرت ، افيسر چك كرد و همون چيزايي كه ميدونستم رو بهم گفت كه فلان تاريخ برات إرسال شده ، دليور نشده و برگشت خورده ، و ما توي سايت ما چيز ديگه اي ننوشته ، و برو اداره پست پي گيري كن ، بعدش رفتم اداره پست گفتيد ما برگردونديم به ادرس ارسالي ، خلاصه هيچي ديگه الان نميدونم چي كار بايد بكنم ، با اين زبون داغون نميتونيم به اين زبون نفهما هم چيزي بفهمونيم ،
يه لحظه ياد اداره هاي ايران افتادم كه هي به همديگه پاس ميدن
خب بهش میگفتی که آقا الان من گرین کارتم رو از کدوم بی همه چیزی باید بگیرم، ای به روح پدر بی پدرشون، یه آفیسر عوضی کوتاهی کرده، ببین زندگی ما رو داغون کرده
والا ميخاسم بگم ديدم يارو كلن خيلي بي أعصابه ،
حالا اين هفته رو هم صبر ميكنم اگه خبري نشد يه بار ديگه ميرم ميگم اداره پست گفته ما برگشت داديم به كنتاكي . البته اميدوارم كار به اونجاها نرسه .
شما كجا هستين؟ كدوم منطقه؟

سلام، برای ما هم همه این اتفاقات افتاده بود و گرین کارت ها رفته بود آدرس قبلی و دلیور نشده بود و در نهایت طبق ترکینگ نامبر رفته بود یه دفتر مرکزی تو ایالت تگزاس که به ایالت ما هیچ ربطی نداشت. من اول زنگ زدم به پست گفتن که به باید با خود سایت تماس بگیرین. به شماره پایین سایت زنگ زدم و برای من درخواست ارسال مجدد ثبت کرد، چند روز بعد توی سایت الیس آپدیت شدیم و یه ترکینگ نامبر جدید داشتیم و ۹ روز بعد رسید. ( ببخشید که دوباره دارم میگم)
وقتی زنگ میزنین به شماره پایین سایت حتما وقتی تلفن گویا میگه کارتون چیه بگین representative تا سریع وصلتون کنه به کارمند مربوطه و براش توضیح بدین، اونم همه اطلاعاتتون شامل IOE نامبر و A نامبر و آدرس جدیدو میگیره و درخواستتونو ثبت میکنه.
ممنونم ، من همه اين كارها رو كردم يعني زنگ زدم اطلاعات رو دادم شماره پي گيري هم داد، از زنگ زدنمون هم تقريبا ١٥ روز ميگذره كه رفتم دفتر مهاجرت ، اونجا هم گفتم كه زنگ زدم و اين شماره پي گيري رو دادن بهم ، گفتم شماره فقط مال اينه كه شما زنگ زدين و توي سايت ما هيچ چيزي نيست. برو اداره پست ، كه گفتم پست هم چي شد
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان: behjat ، Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط k1_m_1358 - 2015-09-30 ساعت 02:52

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان