2015-10-02 ساعت 22:17
(2015-10-02 ساعت 22:06)nara نوشته:(2015-10-02 ساعت 21:27)behjan نوشته:دوست عزیز صفحه اول و دوم همین تاپیک رو بخون....babak 12 مدیر ۲۰۱۴ تو صفحه دوم همین تاپیک لینک پست رو گذاشته ..البته ارسال ایمیل به ابوظبی اصلا الزامی نیست...فقط به خاطر اینه که بهشون بگید بعداز ظهر یکشنبه میرسید و حتما برای روز بعد نتیجه رو می خوآید که اگه مشکلی هست جواب ایمیلتون رو بدند..(2015-10-02 ساعت 19:18)nara نوشته:(2015-10-02 ساعت 17:12)A2000 نوشته: دوستان عزیز و با تحربهسلام دوست عزیز...من 23 اگوست یکشنبه صبح رفتم دبی ...چون هواپیما تاخیر داشت...ساعت ۵عصر رسیدم ابوظبی ..ساعت ۶ ازمایش خون دادم و عکس قفسه سینه.دکتر ساعت ۷ منو معاینه کرد و فرداش روز دوشنبه جواب رو ساعت ۱۰ صبح گرفتم....سه شنبه کلا بیکار بودم و چهارشنبه صبح مصاحبه داشتم....
من سه شنبه با خونواده ابوظبی وقت مصاحبه دارم آیا باید یکشنبه صبج (دوبی)برم مدیکال یا میتونم بعدازظهر یکشنبه هم برم مدیکال ؟ و آیا حتما حوابشو دوشنبه میگیرم ؟ (اینو واسه این میپرسم که اگه صبح یکشنبه یا بحاش بعدازظهر بخوام برم مدیکال احتمال داره یک شب توی هزینه تور تاثیر بگذاره .(لطقا دوستان با تجربه و دقیق راهنمایی کنن)
البته کمی غر میزنند ولی در نهایت خواهش کنی کارت رو سریع راه میندازند.
راستی قبلش بهشون ایمیل بزن و پرینت ایمیل رو ببر.
سلام دوست عزیز لطفا اگر ممکن ادرس ایمیل دکتر و مرکز پزشکی در ابوظبی بنویسید با تشکر
اگرفرزند دارید حتما 3 روز زمان برای جواب تست ایشان لازم است