2015-10-03 ساعت 07:09
(2015-10-03 ساعت 05:14)k1_m_1358 نوشته: خب بالاخره گرين كارت رو از چنگشون در آوردم ،
همونطور كه قبلا هم گفتم ، يه بار به ادرسي كه داده بوديم إرسال شده بود ولي دليور نشده بود ، درخواست إرسال مجدد تلفني كردم و ادرس جديد دادم ، ديدم خبري نشد ، وقت گرفتم رفتم اداره مهاجرت ، اونجا گفتن فلان تاريخ برات إرسال شده ولي برگشت خورده ، گفتم ميدونم، گفت برو اداره پست دنبالش، بعدازظهر بيش از يك ماه از برگشت خوردن، خلاصه رفتم اداره پست گفت اينجا نيست ما پس فرستاديم ،
ديگه نميدونستم چي كار كنم ، ديشب ساعت ١ ، سايت my uscis رو چك كردم ديدم نوشته ساعت ٥ عصر مجددا به اون ادرس اوليه إرسال شده بازم دليور نشده،
خلاصه مگه تا صب تونستي بخوابم ، كله سحر اولين نفر رفتم اداره پست ، ترك نامبر رو دادم ، رفت و با سه عدد پاكت برگشت ، اي دي چك كرد و ما چشممون به جمال گرين كارت روشن شد،
نكات اخلاقي :
فك نكنيد كه اينجا خيلي كارشون درسته ، اشتباه زياد ميكنن در حد فاجعه
حتما ،از طريق my uscis هر روز چند بار چك كنيد ، كه بدونيد در چه وضعيت هست.
موفق باشيد و شاد
مبارک باشه، ما که هنوز خبری نیست تازه ۱۷ اکتبر جواب میدن ، بعد تازه باید بریم دنبال آی دی کارت، نمیدونم چرا کارهام رو روال نمی افته
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام